ŠOK-BOMBA MAJE I STANISLAVA! Niste spremni za ovo, sve se zakuvalo pred ELITU 8! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Stanislav Krofak zapušili usta hejterima!

ŠOK-BOMBA MAJE I STANISLAVA! Niste spremni za ovo, sve se zakuvalo pred ELITU 8! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Nakon što su letovali u Crnoj Gori, Maja Marinković Stanislav Krofak su odlučili da nastave svoj odmor, ali na drugoj destinaciji. Naime, danas su fanove obradovali novim, zajedničkim snimkom iz kreveta, a kada su spomenuli Selce, njihovi pratioci su dodatan šok doživeli.

Naime, Miona Jovanović, Stanislavova bivša devojka, izdvaja to mesto kao jedno od najlepših gde ju je ikada Stanislav odveo i planirala je tamo da se vrati, a Krofak je brže-bolje otišao sa novom devojkom.

Nakon što su objavili intimni snimak iz kreveta, Maja i Stanislav su odlučili da dan provedu na plaži, pa su se presvukli i obavestili svoje fanove i daljim planovima, s obzirom da brojne stranice jedva čekaju njihovu novu objavu.

Za to vreme, Miona i Nenad Aleksić Ša odmaraju na Zlatiboru, odakle se oglašavaju putem svog Instagram profila. Kako su i sami otkrili za medije, planiraju publiku da obraduju duetom, koji će pokoriti estradu, a Jovanovićeva je odlučila da usavrši pevanje, pa će krenuti na časove, dok će joj reper privatno pomagati.

Videćemo kako će Miona reagovati na informaciju da Maja trenutno boravi upravo tamo gde je ona želela da ode na letovanje i koliko će teško prihvatiti činjenicu da ju je Krofak tako brzo preboleo i nastavio svojim putem.

Podsećamo, tokom medenog meseca u "Eliti", Miona je izjavila da planira da ide u Selce po napuštanju rijalitija, ali reper nije želeo ni da čuje za tu opciju, s obzirom da je upravo tamo uživala nekada sa Stanislavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading