PREZNOJIĆETE SE DOK BUDETE GLEDALI KAKO NIVES CELZIJUS VOZI SUP: Zajahala dasku, pa DIGLA TALASE! Njena pojava izaziva KLIMATSKE PROMENE (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska starleta kao prava morska kaubojka!

PREZNOJIĆETE SE DOK BUDETE GLEDALI KAKO NIVES CELZIJUS VOZI SUP: Zajahala dasku, pa DIGLA TALASE! Njena pojava izaziva KLIMATSKE PROMENE (VIDEO)

Foto: instagram.com/nivescelsius

Hrvatska starleta Nives Celzijus oglasila se sa sunčanog Jadrana, te pokazala da se naporni treninzi u teretani i znojenje na visokoj temperaturi i te kako isplate.

Naime, pjevačica, glumica i spisateljica pronašla je vreme za uživanje uz brojne obaveze i poslovne angažmane, pa je demonstrirala popularnu morsku aktivnost vožnje na SUP.

Međutim, njeni pratioci su u komentarima bili više fokusirani na prizor koji im je priredila, dok je dasku retko ko i primetio.

Nives se bacila u akciju i veslala na dasci, nakon čega je žustro poskočila i zajahala je kao prava kaubojka. Ostatak puta ipak je odlučila da provede u sedećem položaju.

- Celulit na sunce - napisala je u opisu objave Nives, a u komentarima su mnogi potrčali da joj udele komplimente na račun savršeno isklesane figure.

 

 

- "Izazivaš klimatske promene", "Prezgodna si, Nives" - samo su neki od komentara ispod objave.

Inače, Nives često deli zavidne rezultate mukotrpnih treninga koji često rezultiraju kompletno mokrom odećom, ali ono što je sigurno je da se trud ove godine i te kako isplatio.

Iako ne mari za tuđa mišljenja, ne dopušta ni da je kritikuju, a nedavno je i odbrusila hejteru zbog negativnog komentara.

- Moja parola je da izgledam prema svojim estetskim kriterijumima i u tome sam izuzetno uspešna - napisala je oštro nakon komentara o tome kako se ugojila, prenosi Net.hr.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading