DRAMA! Asminu se GUBI SVAKI TRAG, OVDE je poslednji put LOCIRAN - čeka se Stanijino oglašavanje!

Autor:

Zabava

20.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić napravio je čitavu dramu na društvenim mrežama zbog Stanije Dobrojević!

DRAMA! Asminu se GUBI SVAKI TRAG, OVDE je poslednji put LOCIRAN - čeka se Stanijino oglašavanje!

Foto: TV Pink/printscreen

Asmin Durdžić hitno se oglasio na Instagram profilu, nakon što je dobio fotografije njegove devojke Stanija Dobrojević koja je krenula da trenira sa personalnim trenerom u Majamiju. 

Asminu je zasmetalo kada je saznao, te je dobio dozu ljubomore i odlučio je da krene kolima za Majami, gde će rešiti situaciju sa Dobrojevićevom. Međutim, kako Durdžić ističe, u jednom trenutku se izgubio u pustinji i trenutno ne zna gde se nalazi. 

- Gledam juče stori od moje devojke, kreće treninge sa ličnim trenerom, odmah sam krenuo autom za Majami, trenutno se nalazim u nekoj pustinji, pojma nemam gde sam, nit znam da li sam pošao ili došao, enmam internet sad samo malo ga uhvatio, može li neko da mi javi da li je trener žensko ili muško - bio je uplašen Asmin. 

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić krenuo kolimaza Majami kod Stanije Dobrojević

Naime, Stanija je objavila provokativnu fotografiju iz teretane, a iako su svima odmah za oko zapale uske helane i kratak top koji je istakao njene bujne grudi, kao i goli stomak, njena poruka je ipak bila izazvala buru među njenim pratiocima.

Krećem treninge sa ličnim trenerom, Alibaba na aparatima - napisala je starleta, a kako su mnogi očekivali da će objaviti slike sa zgodnim muškarcem, ona je, međutim, iznenadila javnost otkrivši da je reč o šali, te da je njen trener zapravo devojka, sa kojom je kasnije podelila novi set fotografija.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading