JEDVA KRPILA KRAJ S KRAJEM! Pevačica odrasla u nemaštini, njena priča mnogima tera suze na oči (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj otac je bio mnogo bogat čovek dok je živeo u Makedoniji. Sve je napustio kada se oženio mojom majkom i kada se preselio u Srbiju.

JEDVA KRPILA KRAJ S KRAJEM! Pevačica odrasla u nemaštini, njena priča mnogima tera suze na oči (FOTO)

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

Pevačica Goca Božinovska nekada je živela u velikom siromaštvu, iako danas uživa u plodovima svog rada. Ona je otkrila da je njen otac bio bogat čovek u Makedoniji, ali je sve napustio kada se oženio njenom majkom i preselio u Srbiju. Goca je imala petoro braće i sestara, i odrastala je u teškim uslovima, noseći stvari koje su joj komšije poklanjale.

Ona je ispričala da su morali da sastavljaju kraj s krajem, te da je često radila kod drugih ljudi kako bi zaradila parče hleba. Tokom zime, porodica je jela krompir koji im je otac donosio sa nadničarskog posla. Iako je odrastala u siromaštvu, Goca je istakla da je to iskustvo uticalo na njen karakter i navike, te da danas može da preživi i sa minimalnim sredstvima.

Foto: youtube.com/printscreen/Glamur Happy tv

Goca Božinovska

 

- Moj otac je bio mnogo bogat čovek dok je živeo u Makedoniji. Sve je napustio kada se oženio mojom majkom i kada se preselio u Srbiju. Imao je petoro dece i ostalo je sve njima. Nikada nisam pitala za to, ništa tražila nisam, niti me je zanimalo - pričala je ona, pa dodala: 

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

 

- Ovde smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a po podne sam radila kod nekog i, kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom jer sam navikla na sve.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading