OLJA KARLEUŠA BILA NA IVICI SMRTI! Pevačica prošla kroz pakao, dani joj bili odbrojani zbog ovoga!

Autor:

Zabava

10.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je zakomplikovao tromb koji se iznenada pojavio...

OLJA KARLEUŠA BILA NA IVICI SMRTI! Pevačica prošla kroz pakao, dani joj bili odbrojani zbog ovoga!

Foto: Instagram.com

Pevačica Olja Karleuša jedva je ostala u životu nakon što joj je tromb, koji je prvo bio u nozi otišao na pluća, što je napravilo velike probleme. 

- Nikada nisam imala zdravstvenih problema. Bez obzira na posao kojim se bavim, nikad nisam pila alkohol, gazirano. Ne pušim, ne pijem kafu, ležem rano, rano ustajem. Živim zdrav život i odjednom osetim da se nešto dešava. Prvo se javio taj bol u listu leve noge koji je podsećao na grč - priča Olja u emisiji "RTS ordinacija", pa dalje objašnjava:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Olja Karleuša

 

- To se sve dešavalo krajem marta. Bol je bio takav da kada ležim, nema ga. Kako ustanem, pojavi se. Da je bilo otoka, posumnjala bih, ali ga nije bilo. Vraćam se normalnom životu iako i dalje osećam bol. Sve bilo ok dva dana dok nisam osetila da mi je dah sve kraći i kraći, kao kad obučeš nešto jako usko što onesposobljava normalan udah.

Foto: Youtube.com printscreen RTS

Olja Karleuša

 

Kako je pevačica ispričala, bilo joj je teško da se suoči sa dijagnozom i prihvati bolest i strah.

- Ne postoji čovek koji se ne boji kad mu kažu da je to tempirana bomba i ne možete da se krećete. Ležiš i čekaš da se tromb veže. Sve to vreme se uzima terapija, antiokoagulanti, ali zapravo samo čekaš... Kad je doktor rekao da ne smem ni do toaleta, to je za mene bio kraj. Sve sam slušala - ističe Olja i napominje da je izuzetno važno slušati savete lekara: 

- Nakon izlaska sam krenula na razne pretrage. Nije bio nasledno, Bogu hvala. Šta je uzrok - ne znam, ali razmišljam samo da to ostane iza mene. Ja sam zacrtala davnih dana da ću živeti između 92 i 96 godina, sve ostalo mi je prepona koju treba da preskočim. Nije stvar živeti do 92, nego kakav će taj život da bude.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading