JODŽIR OVO RADIO ŽENI IZA LEĐA, ONA KASNIJE ZA SVE SAZNALA! Influenser bez dlake na jeziku pričao o porocima, evo ko ga uvek vuče na pravu stranu (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takav sam prosto i tu ništa ne mogu da promenim - rekao je on u jednoj emisiji.

JODŽIR OVO RADIO ŽENI IZA LEĐA, ONA KASNIJE ZA SVE SAZNALA! Influenser bez dlake na jeziku pričao o porocima, evo ko ga uvek vuče na pravu stranu (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznati influenser Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, svojevremeno je bio u jeku skandala zbog navodnog korišćnjenja psihoaktivnih supstanci. On je sada rešio da progovori o svemu, pa je objasnio da je njegova supruga ta koja ga uvek vrati na pravi put, kad god bi krenuo stranputicom.

- Moja supruga je meni sve i ja bih bez nje bio ništa. Kad to kažem, mislim apsolutno ništa. Ona me vuče na pravu stranu jer sam ja povodljiv. Meni neko sad da kaže idemo da radimo to i to, ja ću da kažem može, da je najgore, da je svašta nešto. Takav sam prosto i tu ništa ne mogu da promenim - rekao je on u jednoj emisiji.

Foto: Instagram

Jodžir i Andreana Čekić

 

Mnogo ranije, Jodžir je na svadbi na kojoj su bili i pojedini srpski pevači usnimio video koji je izazvao kolaps na mrežama. Naime, on je okačio snimak gde se u tanjiru vidi beli prah, koji je razdvajao kreditnom karticom, a mnogi prvenstveno nisu znali o čemu se radi.

Pa svadba je, mora se - napisao je on preko snimka koji je sve iznenadio.

Foto: Instagram.com

Jovan Radulović Jodžir

 

Radulović je potom sklonio kreditnu karticu, a zatim izvadio paradajz i počeo da umače u so, koja se nalazila u tanjiru.

- Posolit paradajz - dodao je Radulović i stavio nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

On je potom uzeo slanik i nastavio da soli paradajz. Snimak je zasmejao više hiljada korisnika, koji su ostavili lajk, a iako je ovo bila šala, mnogi pričaju da je Jodžir navodno zaista koristio psihoaktivne supstance, ali ne na javnom mestu. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading