"KRADEMO ŽENAMA MUŽEVE I UNIŠTAVAMO DECI BUDUĆNOST!" Procurila skandalozna poruka, žena Ognjena Amidžića hitno reagovala!

Autor:

Zabava

09.07.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović podelila jezivu poruku koju je dobila na Instagramu, njen odgovor je šokirao sve!

"KRADEMO ŽENAMA MUŽEVE I UNIŠTAVAMO DECI BUDUĆNOST!" Procurila skandalozna poruka, žena Ognjena Amidžića hitno reagovala!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mina Naumović

Supruga poznatog voditelja Ognjena Amidžića, Mina Naumović, nedavno je privukla pažnju javnosti kada je podelila poruku koju je dobila na društvenoj mreži Instagram. Naime, Mina je postavila fotografiju i uputila pitanje svojim pratiocima, te je jednu od dobijenih poruka odlučila podeliti javno.

Poruka koju je Mina dobila izazvala je pažnju svojom sadržinom, budući da je bila provokativnog karaktera. Međutim, hrabro se suprotstavivši negativnom komentaru, Mina je odlučno odgovorila na isti, ističući suštinski razlog svog postavljenog pitanja.

 - Krademo muževe ženama i uništavamo deci budućnost ostavljajući ih da žive bez roditelja - glasila je poruka koju je Mina dobila, na šta je odmah imala oštar komentar.

- Pitanje je bilo šta radite na semaforu, a ne da li bolujete od paranoidne šizofrenije -  napisala je Mina.

Mina Naumović, kao supruga poznatog televizijskog lica, često je izložena javnim kritikama i komentarima. Pored toga, mnogi su je optuživali da je preterala sa estetskim korekcijama. Međutim, Mina je odlučno isticala svoju prirodnu lepotu, ističući da je 100% prirodna i da ne koristi estetske intervencije.

Ognjen Amidžić je takođe stao u odbranu svoje supruge, ističući da ona nije podlegla trendu estetskih korekcija te da je u potpunosti prirodna. Njihova javna podrška jedno drugom predstavlja važan deo njihovog odnosa, te su odlučni u tome da se suprotstave nepravdi i neosnovanim kritikama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading