SAŠA POPOVIĆ NAPISAO TESTAMENT, OVO JE REAKCIJA SUPRUGE SUZANE! Producent veruje da će umreti na ovaj dan, zato je mislio na vreme!

Autor:

Zabava

08.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ima ćerku i sina, Saša je testamentom sve ostavio svojoj supruzi Suzani.

SAŠA POPOVIĆ NAPISAO TESTAMENT, OVO JE REAKCIJA SUPRUGE SUZANE! Producent veruje da će umreti na ovaj dan, zato je mislio na vreme!

Foto: youtube.com/paparazzo lov, ATA Images/Antonio Ahel

Saša Popović, poznati muzički producent, već neko vreme živi sa saznanjem da će prema proročanstvu čuvene Babe Vange zaspati u 86. godini i više se neće probuditi. Iako mu je trenutno 70 godina, Saša je već sastavio testament, uveren da će se Vangina predviđanja i ovoga puta obistiniti.

Foto: printscreen/RTV Pink

Saša Popović

 


Saša Popović je izjavio da mu se sve Vangine proreklo ostvarilo, od raspada grupe "Slatki greh", preko pevanja do direktorstva u muzičkoj produkciji. Ovaj životni put vredan je pažnje, a Saša ističe da više ne slavi rođendane, s obzirom na to da se oseća bližim "jednom placu koji će kupiti za tri osobe". 

Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Saša Popović

 

Iako ima ćerku i sina, Saša je testamentom sve ostavio svojoj supruzi Suzani, što je izazvalo iznenađenje i negodovanje u javnosti. Suzana je reagovala ljutito na pitanja o testamentu, ističući da su emocije u pitanju i da nije u redu tumačiti ovaj čin kao posledicu bolesti.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sašina supruga Suzana Jovanović

 


Saša Popović, koji je poznat po svom bogatom voznom parku vrednom preko milion evra, sada se pre svega moli za zdravlje. Iako Vanga predviđa još 16 godina života, Saša je već sastavio testament, spremno dočekujući budućnost koja mu je predviđena.

Inače,  Aleksandra Popović, ćerka kreativnog direktora "Granda" Saše Popovića i pevačice Suzane Jovanović, privlači pažnju javnosti svojim skromnim pristupom životu i izuzetnim preduzetničkim duhom. Iako je imala priliku da se osloni na porodično bogatstvo, Aleksandra je odlučila da krene svojim putem i izgradi svoju karijeru.

Aleksandra je svojevremeno donela odluku da napusti dva fakulteta i posveti se kursu za manikir, a sada je ponovo iznenadila javnost. Naime, ona je krenula da se bavi ručnom izradom i prodajom nakita, što je objavila na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading