ZORAN MARJANOVIĆ I INDI IZVODILI RITUAL?! Zbog OVOG poteza pevačicu RAZAPELI, otkriveno šta se krije iza svega!

Autor:

Zabava

07.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Indi osudili zbog ovog poteza!

ZORAN MARJANOVIĆ I INDI IZVODILI RITUAL?! Zbog OVOG poteza pevačicu RAZAPELI, otkriveno šta se krije iza svega!

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Na društvenoj mreži Instagram nedavno se pojavila fotografija koja je izazvala dosta pažnje među korisnicima. Na slici se mogla videti poznata pevačica Indira Aradinović Indi i kompozitor Zoran Marjanović kako uživaju u bazenu. Međutim, ono što je izazvalo najviše pažnje među korisnicima jeste činjenica da je Indi na fotografiji, dok je plivala, nogama dodirivala Marjanovićevu brojanicu koju je nosio oko vrata.

Nakon što je fotografija postala viralna, korisnici društvenih mreža su počeli da komentarišu ovaj neobičan prizor. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o postupku pevačice, a komentari su se nizali neverovatnom brzinom. Neki su osudili Indirin postupak, dok su drugi smatrali da je reakcija javnosti preterana i da je u pitanju samo običan trenutak opuštanja i zabave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ova slika je izazvala podeljena mišljenja među javnošću. Dok su neki smatrali da je Indi prešla granicu privatnosti, drugi su istakli da je u pitanju njihova privatnost i da je nepotrebno osuđivati ih zbog jednog trenutka provedenog zajedno u bazenu. Ipak, fotografija je pokrenula lavinu komentara i rasprava na društvenim mrežama.

 

 

- "Da li je ovo neki ritual?", "Da li je moguće da mu nogom dira brojanicu?", "Ovo je za svaku osudu, sve u redu, ali da ovako rade u bazenu" - bili su samo neki od komentara. 

Foto: Instagram.com

Zoran Marjanović i Indi

 

Ova situacija nije prvi put da je pevačica Indira Aradinović Indi bila predmet kontroverzi. Sa svojim javnim životom i otvorenošću, ona je često bila meta kritika i negativnih komentara. Ipak, Indi je poznata po tome da se ne obazire na javno mnjenje i da živi život onako kako smatra da je najbolje za nju.

Fotografija koja je prikazivala Indiru Aradinović Indi i Zorana Marjanovića kako uživaju u bazenu definitivno je izazvala dosta pažnje i komentara na društvenim mrežama. Bez obzira na podeljena mišljenja, ova situacija je još jednom pokazala koliko je javnost zainteresovana za privatni život poznatih ličnosti i kako se svaki njihov postupak pažljivo prati i komentariše.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading