ZORAN MARJANOVIĆ IMAO ŽESTOKE SVAĐE SA POKOJNOM JELENOM ZBOG INDI: Ako za ovo sazna njegova ćerka - nikada neće prihvatiti njihovu vezu!

Autor:

Zabava

15.07.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Zorana Marjanovića otkriva šokantne detalje.

ZORAN MARJANOVIĆ IMAO ŽESTOKE SVAĐE SA POKOJNOM JELENOM ZBOG INDI: Ako za ovo sazna njegova ćerka - nikada neće prihvatiti njihovu vezu!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Privatna arhiva, ST/Tamara Pavišić

Nedavno su svi ostali u šoku, kada se pročulo da su Zoran Marjanović i Indi Aradinović u ljubavnoj vezi. Njih dvoje su se oko mesec dana krili, a zatim odlučili da sve obelodane. Tim povodom oglasila se i bivša devojka Marjanovića, Zorica Mitrović, koja je sve vreme bila uz njega i dočekala ga, kada je izašao iz zatvora.

- Lepo je što su zajedno, nemam ništa protiv. Ona je slobodna žena, a on slobodan muškarac. Zoran i ja nismo zajedno još od njegovog oslobođenja iz zatvora. Oni se godinama poznaju, znam da joj je radio i neke pesme. Ja sam želela miran život i bez stresa i svega kroz šta sam prolazila. Ona je lepa žena i on nikada nije krio da misli da je lepa - govori Zoranova bivša devojka za Star.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Zoran Marjanović i Indi

 

Zoranove komšije, kako navodi Star, nisu iznenađene, jer kažu da se sa Jelenom uvek svađao zbog Indi. 

- Zoran voli takve žene, crne, rasne, njemu se Indi oduvek sviđala i Jelena je to znala. Jelena je bila ljubomorna, a Zoran nije krio oduševljenje prema Indi. Ne znam, ako se vole, meni to ne smeta. Malo je glupa priča, koliko ja znam, ona je bila dobra i sa Jelenom, kada se tragedija desila, ona je došla da izjavi saučešće. Ne viđam ih ovde, jer se Zoran odselio, tako da ih zajedno nisam video, ali sam čuo da su non-stop zajedno. Ne znam ni kako je mala Jana prihvatila njegovu vezu sa Indi. Najžalije mi je tog deteta, to dete će uvek imati traumu, raste bez majke, pa je otac bio u zatvoru... to nije lako - govori za Star komšija iz Borče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading