PROCURIO INTIMNI SNIMAK UKI Q I SERGEJA PAJIĆA: Bivši partneri uhvaćeni u vreloj akciji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi bivšeg mladog para pali u trans!

PROCURIO INTIMNI SNIMAK UKI Q I SERGEJA PAJIĆA: Bivši partneri uhvaćeni u vreloj akciji! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Mladi pevač Sergej Pajić ponovo je šokirao javnost svojom objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, kao najavu za svoju novu pesmu "Bay Bay", Sergej se uslikao sa svojom bivšom devojkom Unom Kablar, poznatijom kao Uki Q. Ona je držala ruku preko njegovog lica, kao što su se nekad fotografisali, a društvene mreže su izgorele.

- Vrati mi ruku, Pajiću - napisala mu je ona ispod objave, a usledio je pregršt komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergej Pajic (@sergejpajic)

"Čekamo pomirenje Une i Sergeja", "Upala sam u šik šak šok", "Da li ste se to konačno pomirili?", "Molim?", "Želimo pomirenje", "To se nisam nadao", "Štaaaaaa?", "Šta sam ja to propustila?", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Stvar je dodatno začinio snimak koji je procurio na društvenoj mreži TikTok. Una i Sergej su se nalazili u studiju, gde je on verovatno snimao spot za svoju novu pesmu. Vreli ples začinio je trenutak kad su se skoro poljubili, što možete videti u nastavku ovog teksta.

Inače, kad se nedavno povela priča o njihovom pomirenju, njih dvoje su o ovome govorili u našoj emisiji "Lično sa", koju vodi voditelj Predrag Radosavljević.

- Sergej Pajić! Moj dragi Sergej Pajić... Pa, ništa se ne dešava. Trenutno. - Šalu na stranu, u kontatku smo. Stupili smo ponovo u kontakt i, iskreno, baš mi je drago zbog toga. Što se tiče tog nekog pomirenja, što bi on rekao: "Sutra ćemo"! Nisam ja u nekom fazonu da trenutno imam bilo šta sa nekim, tako da ko zna... Za sada samo drugarski. Ja sam o Sergeju oduvek imala lepo mišljenje, i uvek će mi ostati drag. Prva ljubav zaborava nema! - rekla je Una našem voditelju, dok je Sergej priznao da bi ušao u brak sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading