SKANDAL! Naša najpoznatija influenserka pozirala kao SADO-MAZO kaluđerica, sve ŠOKIRALA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

26.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uki Q još jednom napravila pometnju na društvenim mrežama!

SKANDAL! Naša najpoznatija influenserka pozirala kao SADO-MAZO kaluđerica, sve ŠOKIRALA! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Kontroverzna influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, šokirala je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram nizom storija sa slikanja. Uki Q je prvo bila obučena kao anđeo, ali sa dubokim dekolteom, a onda je dodatno šokirala sve.

Naime, na sledećim snimcima koje je objavila na svom Instagram profilu, njeni fanovi su je mogli videti u sado-mazo kostimu katoličke monahinje. Nije poznato da li se Una slikala za neki časopis ili privatno, ali njene objave digle su veliku prašinu.

Inače, Una je nedavno operisala nos u Turskoj, a za operaciju je dala čak 7.000 evra, što je objasnila na društvenoj mreži Instagram, gde je odgovarala na pitanja publike.

- Vrtoglavih 7.000 evra košta nos, mnogo. Svi su me tada pitali, bilo mi je glupo da pričam, mnogi mi nisu verovali. U tu cenu ulazi ne samo operacija, već put, boravak u bolnici, lekovi, smeštaj, let i tako dalje - rekla je Uki Q, komentari su se nizali, a neke devojke su istakle da su operaciju nosa platile tri puta manje.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Uki Q je operisala nos u Turskoj

Ona je pričala i o operaciji grudi, te je istakala da je to dugo želela.

- To je operacija, logično da boli oporavak. Određeni period ne možete da ustanete sami iz kreveta, pa bih se uhvatila za koleno i povukla. Imala sam razne metode, tako da, kad se stavlja (silikon) vi ste pod totalnom anestezijom i ne osećate ništa. Kad se probudite pijete lekove protiv bolova, otoka, antibiotike da ne dođe do komplikacija... Ali, boli. Najgora su mi, ja mislim, bila prva tri dana. Posle mi je bilo okej. Osećate neku težinu i pritisak, kao da je neka ogromna upala mišića (u pitanju). To je bilo pre skoro dve godine, ja bol brzo zaboravljam... Ali i nije mi fokus bio na tome, već na rezultatima. Toliko sam to želela, meni je to bilo sve na svetu. Generalno ih volim i toliko sam želela sebi da ih kupim, da me nije zanimalo da l' ću da crknem od bolova - objasnila je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading