NE BIRA NAČIN DA ZGRNE LOVU! Nakon što je pokušala da OPELJEŠI SOPSTVENE RODITELJE, smislila i OVAJ PLAN!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želi da bude bogata po svaku cenu!

NE BIRA NAČIN DA ZGRNE LOVU! Nakon što je pokušala da OPELJEŠI SOPSTVENE RODITELJE, smislila i OVAJ PLAN!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo, bivša učesnica rijalitija "Elita", narušila je odnose sa svojom porodicom kada je započela homos*ksualnu vezu sa Bojanom Pavlović. U video snimku koji je objavila, Anđela je ispričala da su ona i Bojana, nakon što su izbačene sa superfinalne žurke zbog incidenata, otišle u apartman. Dok je Anđela zaspala u tom apartmanu, Bojana je otišla u svoj rodni grad, Novi Sad.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela i Bojana

Nakon toga, javnost je saznala za prepiske u kojima Anđela traži pozajmicu novca od nepoznate osobe, obećavajući da će ga vratiti čim uzme nakit iz porodične kuće. Ona je objasnila da su ona i Bojana dogovorile da Anđela ode kod porodice u Aranđelovac, predstavi im da su raskinule, kako bi se ponovo zbližila sa roditeljima i uzela nakit koji bi kasnije prodala. Dok je ona planirala ovaj manevar, Pavlovićeva je čekala u Novom Sadu.

Foto: Instagram/_spakii

Anđelin stori

Iako je Anđela i njena majka demantovale ove tvrdnje, njena majka je reagovala oštro, što je dodatno pogoršalo njihov odnos. U međuvremenu, Anđela je pronašla način da zaradi novac. Na društvenoj mreži Instagram obratila se pratiocima, otkrivajući da će večeras na TikToku organizovati lajv u kojem će prodavati svoju polovnu garderobu. Ovaj potez je privukao dodatnu pažnju, jer Anđela pokušava da pronađe nove izvore prihoda dok se suočava sa porodičnim i finansijskim izazovima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading