SEKA SE BAŠKARI NA JAHTI BEZ MUŽA I DECE: Pevačica se snima u providnoj haljini, preko BUJNIH GRUDI samo tračičice, a NOGE SEVAJU (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maksimalno iskoristila pauzu između nastupa u Crnogorskom primorju.

SEKA SE BAŠKARI NA JAHTI BEZ MUŽA I DECE: Pevačica se snima u providnoj haljini, preko BUJNIH GRUDI samo tračičice, a NOGE SEVAJU (VIDEO)

Foto: Saša Leteći

Poznata pevačica Seka Aleksić iako je zauzeta nastupima tokom letnje sezone na Crnogorskom primorju, uspeva da pronađe vreme za odmor i relaksaciju.

Ona je usput obradovala i svoje pratioce na društvenim mrežama objavivši provokativne fotografije koje prikazuju njen luksuzni odmor na jahti.


Seka Aleksić je svojim pratiocima na Instagramu pokazala kako izgleda njen dan van scene. Neki su primetili da se pevačica baškari na jahti bez supruga Veljka Piljikića i dece, dok drugi smatraju da i ona ima dušu i da je i njoj potrebno da se ponekad osami.

Na jednoj od fotografija, pevačica pozira u izazovnoj kombinaciji - žutoj, providnoj haljini koja ističe njenu figuru. Tračice preko grudi jedva obuzdavaju njeno bujno poprsje, dok su i njene noge takođe došle do izražaja. Uz zamišljen pogled u daljinu, Seka je uspela da prikaže opuštenost i eleganciju dok uživa na luksuznoj jahti.


Ova objava Seka Aleksić izazvala je brojne komentare i reakcije njenih obožavalaca, ali i javnosti. Mnogi su se divili pevačicinom izgledu i samopouzdanju, dok su drugi isticali hrabrost za ovakav prikaz na društvenim mrežama.
Republika

Foto: printskrin instagram

Seka Aleksić pozira na jahti

Ipak, većina se složila da Seka izgleda besprekorno i da zrači samopouzdanjem.

Seka Aleksić je još jednom pokazala da ume da iskoristi slobodno vreme na najbolji mogući način, uživajući u luksuzu Crnogorskog primorja i deleći te trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Njen odmor na jahti definitivno je privukao pažnju javnosti i još jednom potvrdio njen status žene od stila i elegancije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading