SEKA ALEKSIĆ SE OGLASILA SA GROBLJA: "Bio je preke naravi kad popije..." Pevačica iznenadnom objavom POTRESLA JAVNOST (FOTO)

Autor:

Zabava

01.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelila dirljivu fotografiju spomenika uz emotikon srca i samo jednu reč.

SEKA ALEKSIĆ SE OGLASILA SA GROBLJA: "Bio je preke naravi kad popije..." Pevačica iznenadnom objavom POTRESLA JAVNOST (FOTO)

Foto: printscreen/BlicTV

Poznata pevačica Seka Aleksić nedavno je na svom Instagram storiju podelila dirljivu fotografiju spomenika svog pokojnog oca, uz emotikon srca i samo jednu reč: "Tata".

Ova objava izazvala je emotivne reakcije kod mnogih njenih pratilaca, koji su zaključili da se popularna folkerka oglasila sa groblja na neki važan datum vezan za njenog oca koji je preminuo na Badnj dan pre sedam godina.

Republika

Foto: printskrin instagram

Dirljiva objava Seke Aleksić na godišnjicu smrti oca

Inače, u jednom periodu svog života, Seka je izgubila kontakt sa ocem zbog ratnih dešavanja. Ona se sa majkom, bratom i očuhom preselila iz rodnog grada prvo u Banju Koviljaču, zatim u Lipolist, dok je njen otac otišao u Austriju.

Godinama se nisu čuli ni videli sve dok Sekina tetka nije srela njenog oca u Austriji.

Nakon tog susreta, usledilo je ponovno uspostavljanje kontakta, a Seka je istakla da je njen očuh bio tu da nadoknadi odsustvo oca, ističući koliko se trudio oko nje.

Foto: printscreen/BlicTV

Seka Aleksić je vaspitana da niko drugi ne može da joj zameni tat

U jednoj ispovesti za medije, Seka je istakla da je očuh uložio mnogo truda u njen odgoj, učeći je istoriju, srpski jezik i nemački.

Ipak, ističe da je ključna figura u tome da ne zaboravi svog pravog oca bila njena majka, koja je uvek govorila samo pozitivno o njenom biološkom ocu.

- Moja mama je uvek govorila da je moj tata najbolji, da je moj tata divan čovek, da moj tata nije dobar samo kada popije, ali da ne da nije dobar nego je eto tako malo preke naravi. Moja mama nikada za mog tatu nije ništa ružno rekla i uvek me je učila da je tata-tata i da niko drugi ne može da bude tata - ispričala je Seka jednom za Blic.

Pevačica je kroz emotivnu objavu na društvenim mrežama još jednom pokazala duboku povezanost sa svojim ocem i očarala svoje obožavaoce iskrenim osećanjima prema njemu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading