"Sećam se Dare kao male crne devojčice koja VIČE na ostale devojčice...": Nekadašnje komšinice RAZVEZALE JEZIK, pa oplele po poznatoj pevačici!

Autor:

Zabava

01.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stari komšiluk slavne folkerke otkrio nepoznate detalje iz njenog detinjstva.

"Sećam se Dare kao male crne devojčice koja VIČE na ostale devojčice...": Nekadašnje komšinice RAZVEZALE JEZIK, pa oplele po poznatoj pevačici!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Popularna pevačica Dara Bubamara danas je poznata po svom luksuznom načinu života, a zapravo potiče iz skromnih uslova. 

Naime, nekadašnje komšije iz Novog Sada otkrile su nepoznate detalje o njenom odrastanju i putu do slave. Pre nego što je postala poznata, Dara je odrastala  u malom stanu u Novom Sadu.

Njene komšije opisuju je kao "pozitivno ludu i vrcavu devojčicu" koja je često organizovala takmičenja pevanja na obližnjoj livadi. To je bio prvi korak ka njenom putu ka muzičkoj karijeri, jer su je tamo zapazili i pružili joj priliku da pokaže svoj talenat.

- Pamtim je kao malu crnu devojčicu koja je često vikala na ostale devojčice zato što nisu znale da pevaju - prisećaju se iz Darinog nekadašnjeg kraja.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Dara Bubamara kad je bila mala na livadi organizovala takmičenje u pevanju

Kako kažu njeni bivši susedi, iako sada živi u luksuzu, Dara nije zaboravila svoje korene.

Bila je fino dete. I roditelji su joj bili dobri ljudi. Često sam pitala njenu mamu na koga ona tako pevuši, a ona se šalila kako je na nju talentovana, samo ona nije imala sreće da je neko zapazi. Dara nije završila škole kao neka druga deca, ali smo mi ponosni na nju - rekla je je jedna komšinica za Kurir, a druga je dodala: 

Znam da je Dara živela ovde. Nisam je srela u ovom kraju jer, kako sam čula, čim su joj roditelji umrli, ona je prodala stan, uzela neke njoj drage stvari iz porodičnog doma i više se nije vraćala. Viđam je često po gradu kako se vozika kolima, s obzirom na to da i dalje živi u Novom Sadu.

Ovi nepoznati detalji o Dari Bubamari oslikavaju njen put od skromnih početaka do svetskog uspeha. Iako je sada poznata po svom luksuznom načinu života, Dara je zadržala svoju harizmu i dobrotu koju su primetili i cene njene komšije iz detinjstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading