KOME BOLJE STOJI OVAJ LUKSUZNI KOMAD?! Didi Džej iskopirala Jelenu Karleušu, ZBOG OVOG DETALJA gore društvene mreže!

Autor:

Zabava

31.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gore društvene mreže!

KOME BOLJE STOJI OVAJ LUKSUZNI KOMAD?! Didi Džej iskopirala Jelenu Karleušu, ZBOG OVOG DETALJA gore društvene mreže!

Foto: ST/Tamara Pavišić, instagram/@didijofficial

Pevačica Dijana Janković, javnosti poznata i kao Didi Džej, trenutno ulaže velike napore da bi izgradila karijeru u inostranstvu, gde se često druži sa svetskim džet-setom.

Foto: youtube.com/TV Prva

Didi Džej

Njeno prisustvo među poznatim ličnostima i na luksuznim događajima nije neuobičajeno, a na društvenim mrežama redovno deli slike koje pokazuju njen život u raskoši, posebno u društvu supruga. Njene fotografije često prikazuju par u glamuroznom ambijentu, što pokazuje koliko uživaju u sreći i materijalnom bogatstvu.

Međutim, i pored toga što mnogi obožavaju njen luksuzan način života, Dijana Janković je pre nekoliko godina izazvala brojne kontroverze svojom skandaloznom izjavom.

- Kome je vruće, neka kupi jahtu - rekla je tada pevačica, a ova izjava je naišla na veliki odjek u javnosti, gde se i dalje često prepričava, kao primer njenog stava prema životnim poteškoćama drugih.

Republika

Foto: Foto Tamara Pavišić

 

Postoji mišljenje da je Dijana ovom izjavom pokušavala da imitira Jelenu Karleušu, kraljicu drame i ekscentričnog stila, koju često oponaša u izgledu i ponašanju. Takođe, nedavno je Dijana postala internet-senzacija kada je pokazala svoj dom sa vazom koju je označila kao "Versaće", a koja je istovremeno zabeležena i u domu Jelene Karleuše, što je dodatno podstaklo poređenja između njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Sada, Dijana je ponovo privukla pažnju javnosti, ali ovog puta zbog izbora aksesoara. Naočare koje je nedavno nosila su iste marke i dizajna koje je Jelena Karleuša nosila nakon nastupa na nedavno održanom koncertu u Beogradu. Ovaj detalj je dodatno pojačao spekulacije o njenom stilu i o tome koliko se zapravo trudi da prati i imitira popularnu modnu ikonu, a kome bolje stoje, prosudite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading