INDI SABLASNOM OBJAVOM ŠOKIRALA JAVNOST: Ovo je JOŠ GORE i od veze sa Zoranom Marjanovićem (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je ovim činom pokazala da je gladna popularnosti i pažnje.

INDI SABLASNOM OBJAVOM ŠOKIRALA JAVNOST: Ovo je JOŠ GORE i od veze sa Zoranom Marjanovićem (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Pevačica Indira Indi Aradinović zaprepastila je javnost kada je potvrdila da je u emotivnoj vezi sa Zoranom Marjanovićem kome se sudi zbog ubistva supruge Jelene Marjanović.

Ipak, jedan deo javnosti smatra da folkerka samo ne bira sredstva da dođe do cilja, te koristi kompozitora i njegovu situaciju kako bi napravila što bolji marketing pred novi album, dok ima i onih koji veruju da su se između njih dvoje zaista rasplamsale stare strasti.

Naime, ranije su mediji brujali o tome kako je ubijena pevačica bila ljubomorna na koleginicu koja je sada, nakon svega, u vezi sa njenim mužem, te da su bile i u svađi, što je jednom prilikom izjavila i njena svekrva Zorica Marjanović, koja je u međuvremenu preminula.

U prilog tome da joj fali popularnosti je i novi potez Aradinovićeve, koja je ponovo uspela da šokira sve, iako je posle obelodanjivanja romanse sa Marjanovićem to nešto teže postići.

Republika

Foto: printskrin instagram

Indi lovi nove pratioce na Instagramu

Naime, iako Indi ima veliki  broj pratilaca na Instagramu, ona je rešila da poveća taj broj, te je platila reklamu kako bi je još neko zapratio, što je mnoge ostavilo u čudu.

Pri tom fotografija koja prati reklamu deluje prilično sablasno, pa su se neki zapitali i šta je Indi tačno htela da postigne ovim činom. 

Podsetimo, Indi Aradinović i Zoran Marjanović, kome se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, nedavno su navodno otpočeli i zajednički život.

Izvor blizak paru otkrio je da oni savršeno funkcionišu.

- Indi i Zoran odlično funkcionišu i emotivno i poslovno. Doduše, ona ga pritiska da joj što pre uradi nove pesme, pa ga drži na oku 24 sata. Svuda idu zajedno. Po ceo dan su na bazenu, a uveče u studiju. Prija im druženje i emocija koju su odlučili da jedno drugom pokažu nakon 20 godina poznanstva - ispričao je upućeni izvor za medije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading