RANA SE ZATVARA, ALI OŽILJAK VEČNO TRAJE: Emotivna ispovest Luisove udovice nakon POMENA!

Autor:

Zabava

31.07.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvana Stojanović otvorila dušu na njegovom grobu!

RANA SE ZATVARA, ALI OŽILJAK VEČNO TRAJE: Emotivna ispovest Luisove udovice nakon POMENA!

Foto: printscreen/Kurir TV

Slavni pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je pre tačno 13 godina, 31. jula 2011. godine u Feketiću. Iza sebe je ostavio udovicu Silvanu, decu Miodraga, marka, Maju, Andrea, Sergija i Elu Mitu, koji su danas davali nastradalom muzičaru pomen na groblju Zbeg u Borči, a udovica Silvana, koja je nosila crninu, otvorila je dušu.

Silvana je počela razgovor snažnim utiskom o vremenu i njegovom uticaju na bol koji nosi svaki gubitak.

- Vreme svakako leči, jer kako vreme prolazi, ta rana se sve više zatvara, ostavljajući samo ožiljak koji večno traje, ali manje boli. Živimo i slavimo život i kroz sve nas Ljubiša i dalje živi, što je za mene više povod za slavlje nego za žalost - rekla je.

Na pitanje o trenucima kada Luis najviše nedostaje, Silvana je odgovorila emotivno:

- On nedostaje stalno. Nedostaje u svim mogućim segmentima života, i kad nam je najveselije, i kad nam je najteže. Ali mi znamo da je tu, osećamo ga kroz svako sećanje i anegdotu, znamo da je tu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Luis je poginuo pre 13 godina

Zatim je podelila anegdotu koja ilustruje kako prisustvo Ljubiše i dalje oseća u svakodnevnim situacijama:

- Jutros, kada smo izlazili iz kuće, prva osoba koju sam videla bio je čovek koji je ćelav i ima sedu bradu. Iako nije ličio na njega, prisustvo te simbolike brade i ćelave glave, koje su ga karakterisale, nateralo me je da pomislim da je on tu, opet se naježim jer znam da je tu.

Govoreći o Luisu kao porodičnom čoveku, Silvana je istakla njegovu autentičnost i prilagodljivost različitim fazama očinstva.

- Bio je neobičan otac u svakom smislu. Bio je prirodan i spontan, uvek je bio otvoren da prihvati sve i da se najmanje meša. Da bi njegova deca pronašla svoj put jer je i on svoj put gradio - rekla je Silvana za "Kurir TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading