DUŠICA JAKOVLJEVIĆ OTIŠLA POD NOŽ! Voditeljka NEPREPOZNATLJIVA, nakon završene "Elite" otišla na KOMPLETAN REMONT (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trend korekcija nakon završene sezone nije zaobišao ni voditeljku rijalitija!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ OTIŠLA POD NOŽ! Voditeljka NEPREPOZNATLJIVA, nakon završene "Elite" otišla na KOMPLETAN REMONT (FOTO)

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević

Voditeljka Dušica Jakovljević jedno je od zaštitnih lica ružičaste televizije, a nakon kratke pauze vratila se u jato Pinka i vodila sezonu "Elite" do kraja.

Voditeljka je godinama neko ko radi rijaliti-formate, a iza sebe ima bogatu biografiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević

 

Dušica je rođena 14. novembra 1981. u Beogradu. Kao novinarka i TV voditeljka, Dušica je postala prepoznatljivo lice u domaćoj medijskoj industriji, stičući poštovanje i popularnost među gledaocima. Njena sposobnost da se poveže sa publikom, kao i njen profesionalizam, učinili su je jednom od najcenjenijih ličnosti u svetu srpskih medija.

Nakon što je uspešno završila sezonu rijalitija "Elita" Dušica je rešila poput mnogih dragih lica koja smo gledali u rijalitiju da ode na remont.

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević

Kao što se javno pohvalila, sada je otišla da popravi obrve

- Više od deset godina moje obrve verne su jednoj jedinoj ženi. Ovog puta odlučile smo se za uklanjanje starih, urađenih metodom japanskog iscrtavanja, koji smo uklonili Aleksandrinim laserom iz samo dva puta, a onda uradili puder obrve! Sada su jače jer su tek urađene i jedva čekamo da vidite kako će tek izgledati kad se završi ceo proces, posle korekcije, mada sam ja već prezadovoljna - napisala je poznata voditeljka.

Pomenuti  tretman se sastoji iz dve faze

Prva faza podrazumeva anesteziju, iscrtavanje oblika i senčanje. Senčenje se radi mašinicom koja ima sistem nožića i iglica, a koja je slična onima za tetoviranje. Druga faza podrazumeva negu neposredno nakon tretmana i strpljenje da se obrve preljušte. Obrve će nakon toga izgledati svetlije, baršunastije i prirodnije, a što je san svih devojaka danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading