"TAKVE ZAVRŠAVAJU NA LEKOVIMA I U BOLNICAMA": Šok-izjava Jovane Jeremić, obratila se popularnoj pevačici! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka se složila sa Janom, pa podelila svoj stav!

"TAKVE ZAVRŠAVAJU NA LEKOVIMA I U BOLNICAMA": Šok-izjava Jovane Jeremić, obratila se popularnoj pevačici! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić

Popularna pevačica Dragana Todorović, poznatija kao Jana, digla je veliku prašinu svojom izjavom o prioretitima u životu. Naime, Jana je izjavila da joj je posao na prvom mestu, pa tek ona porodica, što je javno podržala i popularna voditeljka Jovana Jeremić.

- Kad neko kaže: "Meni je porodica na prvom mestu, pa posle posao", ja mislim da je to velika laž. Meni je posao, pa onda porodica. Da mi je porodica na prvom mestu, onda bih samo sedela sa porodicom - izjavila je Jana u "Premijera - Vikend specijalu", a Jovana joj se javno obratila:

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana se obratila Jani

- To su, Jano, izmislile žene koje nemaju šta drugo da ponude. Ženama koje menjaju stvari i istoriju, koje ostavljaju traga u vremenu, u životima ljudi oko sebe, a posebno u životu svog muškarca, porodica se podrazumeva. Uvek sam žalila žene koje zavise od muškarca, čekaju milostinju i usput služe da budu mašine za rađanje dece, koje uredno muževi varaju sa uspešnim ženama - započela je Jeremićeva, pa nastavila:

- Žena uvek mora da je svoja. Svoja! Muškarac je bonus. Na osnov života. Bolje biti bez njega, ako nije "na nivou", nego trošiti svoje vreme na nedostojnog.

Žene moje, radite na sebi. Svom obrazovanju, svom poslu. Nikad nemojte biti potčinjene i nebitne, jer takve muškarci NE CENE. TAKVE uvek završavaju ekstremno nesrećne. Na lekovima ili bolnicama - napisala je Jovana.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovanina objava na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading