OBRAĆANJE ĆERKE ŽELJKA MITROVIĆA ZAPALILO INTERNET: O njenoj poruci ocu bruje svi, pitaju se šta ovo treba da znači! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentar je urnebesan.

OBRAĆANJE ĆERKE ŽELJKA MITROVIĆA ZAPALILO INTERNET: O njenoj poruci ocu bruje svi, pitaju se šta ovo treba da znači! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Vlasnik Pink imperije, Željko Mitrović, nedavno je bio u centru pažnje kada je zajedno sa svojom najstarijom ćerkom Sandrom objavio fotografiju na društvenoj mreži Instagram. Na slici se može primetiti da su njih dvoje ujedno razmatrali nove poslovne projekte, dok je Sandra u opisu fotografije istakla emotivnu poruku "Reditelj i Producent (moj najmlađi brat)" uz emotikon srca.

 

 

Pored poslovnih planova, porodica Mitrović ima i razlog za slavlje, budući da je sin Željka Mitrovića, Aleksandar Mitrović, uskoro očekuje roditeljstvo po drugi put. Njegova partnerka, Ivana Đujić, je u blaženom stanju, što su budući roditelji vešto čuvali u tajnosti. Fotografije koje su podelili na društvenim mrežama otkrivaju da je Ivana već u kasnijim mesecima trudnoće, pružajući fanovima porodice Mitrović razlog za radost i slavlje.

S nestrpljenjem se očekuje dolazak novog člana porodice, a javnost sa velikom pažnjom prati svaki korak ove radosne priče. Sudeći po dosadašnjem iskustvu, možemo biti sigurni da će se Željko Mitrović i cela porodica posvetiti tome da ovo bude još jedna lepa i srećna priča u njihovom životu.

Podsećanja radi, mališani bez roditeljskog staranja su i ove godine imali razloga za osmeh i oduševljenje, jer je vlasnik Pink Media grupe, Željko Mitrović, omogućio njihov letnji odmor u Crnoj Gori. Deca iz Zvečanske i 19 domova za brigu o deci bez roditeljskog staranja iz cele Srbije će boraviti u luksuznom hotelu sa 5 zvezdica, uz all inclusive aranžman. Pored toga, Željko je deci obezbedio i džeparac, pokazujući im svoju neizmernu ljubav i podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading