JANJUŠ SMUVAO NOVU CICU! Aneli pala u ZABORAV, sada šeta VRELU PLAVUŠU - nema šta nije OPERISALA na sebi, krenuće vam VODA na usta (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šuška se da je ona nova devojka Marka Janjuševića Janjuša!

JANJUŠ SMUVAO NOVU CICU! Aneli pala u ZABORAV, sada šeta VRELU PLAVUŠU - nema šta nije OPERISALA na sebi, krenuće vam VODA na usta (FOTO)

Foto: Printscreen/Pink TV, Printscreen/Instagram

Nakon turbulentnog perioda provedenog u rijalitiju "Elita 7Marko Janjušević Janjuš se povukao iz javnosti i posvetio vreme ćerkici Kruni da bi nadomestili period koji su proveli odvojeno. Međutim, nedavni događaji ukazuju na to da se bivši košarkaš upustio u nove ljubavne avanture, ovoga puta s atraktivnom Slovenkom.

Naime, nakon što je okončao vezu sa doskoršanjom cimerkom Aneli Ahmić Janjuš se našao u centru pažnje zbog navodne veze s privlačnom plavušom iz Slovenije koja je svojevremeno bila učesnica rijalitija "Parovi". Reč je o starleti Kseniji Kranjec, a spekulacije o njihovom odnosu su se pojavile nakon što su navodno viđeni zajedno tokom krstarenja Crnogorskim primorjem.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ovo je Janjuševa nova devojka?

Prelepa Slovenka osvojila Janjuševo srce. Spekuliše se da su viđeni tokom krstarenja crnogorskim obalama - glasila je objava na društvenoj mreži, a kako se može videti na njegovom Instagram profilu, njih dvoje se već uveliko prate.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Janjuš prati Kseniju na Instagramu

Inače, jedna od zanimljivih činjenica o Kseniji jeste njen put ka samopouzdanju kroz estetske zahvate. Slovenka je, naime, jednom prilikom priznala da je prvu estetsku operaciju grudi obavila u Hrvatskoj, gde je povećala broj grudnjaka, za šta je platila 3.500 evra, preneo je Kurir.

Kranjecova, koja je tada imala 21 godinu, nakon jedne operacije je poželela da ispravi još neke detalje na svom izgledu. Krenula je od zuba, zbog kojih je nosila protezu koja je koštala 1.500 evra, a zatim doplatila još 1.000 evra za izbeljivanje zuba. Takođe je odlučila da operiše nos, a kada se odradi računica, Ksenija je potrošila 15.000 evra na operacije za poboljšanje fizičkog izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading