STANISLAV SLAGAO MAJU? Ipak nije otišao u Zagreb, evo gde je UHVAĆEN! Spreman za novi HAOS?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pantera viđen na Dedinju ispred zgrade Pinka!

STANISLAV SLAGAO MAJU? Ipak nije otišao u Zagreb, evo gde je UHVAĆEN! Spreman za novi HAOS?!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja i Stanislav

Petoplasirani takmičar "Elite 7" Stanislav Krofak Pantera izjavio je nakon gostovanja u utorak veče u emisiji "Narod pita" da u sredu ujutru ide kod zubara, a onda pravo u Zagreb, svoj rodni grad. Međutim, kako "Pink.rs" prenosi, Stanislav je danas  uhvaćen ispred zgrade Pinka na Dedinju.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stanislav ipak nije otišao u Zagreb

On je bio u svojim kolima sa nepoznatom osobom, isparkirao je automobil, a potom krenuo ka Banjici. Nije poznato da li je Stanislav došao da potpiše ugovor sa televizijom Pink za narednu sezonu "Elite" ili se samo našao u kraju.

Inače, Maja Marinković je sinoć gostovala u emisiji "Narod pita", a pre gostovanja dala je intervju za Republiku.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja je najavila odlazak u Zagreb

- Ne doživljavam ja to kao druženje - prokomentarisala je Marinkovićeva za naš portal svoj i Krofakov odnos, a na pitanje da li će mu banuti u Zagreb da ga iznenadi, kao što bi stara dobra Maja, slatko se nasmejala i odgovorila:

- Da, da... Otići ću do Zagreba da ga iznenadim!

- To je nešto između prijateljstva i ljubavi, ne treba nigde žuriti, negde smo se sporazumno dogovorili da sačekamo još neko vreme, s obzirom na to da je sve u najboljem redu, da je naš odnos fenomenalan u spoljnom svetu, naravno da smo imali pritisak unutra i komentare određenih Elitara, a napolju je sve super tako da verujem da ide ka boljem - kaže Maja, pa dodaje:

- Čujemo se... Nije niko ništa o meni loše komentarisao od njegovih, ali on je meni rekao da je on taj koji odlučuje o svom životu, a ne njegovi, ja mu verujem, s obzirom na to da smo došli zajedno na žurku, da sve funkcioniše u najboljem redu, ja se nadam da će to sve biti u najboljem redu. On je mene upoznao u Eliti, tamo su neki bivši momci, neke bivše devojke, a u spoljnom svetu je sve drugačije, ja se ne ponašam kao u Eliti, sada me upoznao i u spoljnom svetu i video da sam ja jedna dobra devojka, normalna i sve je onako kako treba da bude. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading