OČEVE DECE KRIJU KAO ZMIJA NOGE! Javnost nikad nije saznala ko su TATE naslednika ovih naših poznatih dama! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One su pevačice, glumice , voditeljke koje uživaju u ulozi majke, ali su intimu ljubomorno sačuvale za sebe

OČEVE DECE KRIJU KAO ZMIJA NOGE! Javnost nikad nije saznala ko su TATE naslednika ovih naših poznatih dama! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA images, e'stock, printscreen/PRVA, Hippopx

Foto:  

Neke naše poznate dame su se ostvarile kao majke, ali o partnerima nikada nisu rekle ni reč. One uživaju u ulozi majke, ali su intimu ljubomorno sačuvale za sebe, a partnere i danas drže daleko od očiju javnosti. 

Foto: printscreen/RTV Pink

 

 

Milša: Ne bih uspela bez pomoći roditelja
Glumica Milica Milša retko govori o svom privatnom životu, ali je poznato da ima sina Antonija Isakovića, kojeg je rodila na četvrtoj godini studija, kada je ostala samohrana majka.
- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja, koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja s diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je Milica 2017. u intervjuu za Story.

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

Seka: Identitet oca njenog sina nepoznat već 48 godina

Legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić o svom porodičnom, a pre svega emotivnom životu, nikada nije govorila. Seka ima sina Stefana, kojeg je rodila kada je imala 34 godine, ali identitet njegovog oca nikada nije otkrila. Stefan i njegova supruga podarili su Seki Sablic dvoje unuka, Leona i Dinu, a ona ne krije da joj je uloga bake najdraža od svih koje je ostvarila.

Foto: instagram.com/prakticnazena_

 

Salveta: Nikad nije video našu devojčicu
Glumica Ljiljana Jakšić Salveta je, gostujući ranije u emisiji "Magazin in", otkrila da je otac njene ćerka odmah nakon što je saznao za trudnoću otišao i više se nije pojavio, pa tako nije nikad ni video svoju devojčicu.
- Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se to ostvarilo, odnosno da se dešava. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem - rekla je tada Salveta i dodala da joj njegov odlazak nije predstavio nikakav problem jer je ipak njoj ostalo jedno prelepo biće koje je u potpunosti ispunjava.

Foto: Youtube printscreen

 

Bojana: Spokojnija sam ovako kad čuvam sve za sebe 

Voditeljka jutarnjeg programa TV Prva Bojana Ristivojević majka je preslatke devojčice Mitre, a njenog oca nikad nije pokazala javnosti. 
- Ne volim da pričam o intimi. Javnost je upoznala moju sestru, više puta su objavljivane fotografije mojih roditelja, brata, bake. Često ih pominjem, ali kada je o emotivnom partneru reč, to nikada nisam dozvoljavala. Daleko od toga da sam branila, samo sam čuvala svoju ljubav, što i dalje radim. Ovako mi je lepše, spokojnija sam. Dečka nisam birala da bi javnosti i medijima bio dopadljiv, nego meni. Zadovoljna sam i zaljubljena, to je najvažnije - govorila je ranije Bojana za magazin Bazar. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 


Marija: Može da me tuži ako ga budem spominjala 
Marija Šerifović dobila je bebu, a trudnoću je iznela surogat-majka. Dete se rodilo na klinici u Los Anđelesu. Pop zvezda gostovala je u "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, gde je usled unakrsnih pitanja pristala da kaže ponešto o muškarcu na kojeg će verovatno Mario sutra ličiti.
 - To su stvari o kojima ne mogu i ne smem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, evropejac - rekla je tada Marija.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading