BRAT MARIJE ŠERIFOVIĆ IZGOREO ZBOG TAJNOG SNIMKA: Pevačica mu postavila zamku, pa dobila "preko nosa!"

Autor:

Zabava

20.07.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Pavlović beži od kamere, a Marija Šerifović otkriva sve!

BRAT MARIJE ŠERIFOVIĆ IZGOREO ZBOG TAJNOG SNIMKA: Pevačica mu postavila zamku, pa dobila "preko nosa!"

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović nedavno je otputovala u Španiju na odmor sa svojim sinom Mariom, majkom Vericom i bratom Danijelom Pavlovićem. Ovaj put je posebno zanimljiv, jer se pevačica trudi da provede što više vremena sa svojim sinom, koji je nedavno postao centar pažnje cele porodice. Veruje se da je od kad je postala majka, Marija postala još posvećenija porodičnim vrednostima.

Mali Mario je očigledno ukrao srca svih članova porodice, a posebno svoje bake Verice. Marija je otkrila da baba Verica ne dozvoljava da mališan plaka ni dve sekunde, i da je uvek tu da ga uzme u naručje kada zatreba. Iako Marija retko deli privatne trenutke sa sinom na društvenim mrežama, ovog puta je snimkom u kome nosi preslatku kapuljačicu sa printom ajkule oduševila svoje pratioce.

 

Interesantno je da se brat pevačice, Danijel Pavlović, povukao iz javnosti i izbegava medijsku pažnju. Iako je pokušavao da izbegne kamere, Marija ga je uhvatila u kadru tokom snimanja vloga. On je istakao da više ne želi da bude javna ličnost, dok je Marija dodala da je Danijel odlučio da se povuče iz javnosti.

Marija je ovim video prekinula medijsku ilegalu brata Danijela koji se više ne pojavljuje u javnosti, i koji je i ovog puta pokušavao bezupešno da beži od kamere.

– Neću da se snimam, oslobodi me pritiska – odbrusio je pevač, a Marija se nadovezala:

– On više ne želi da bude poznata ličnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading