ESTRADNI ŠOK ZBOG IZJAVE ALKE VUICE: Otkrila je dugo čuvanu TAJNU o Ani Bekuti, OVO je promenilo njenu karijeru!

Autor:

Zabava

18.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alka Vuica otkrila je da je mnoge pesme koje je napisala sebi, predala koleginici Ani Bekuti.

ESTRADNI ŠOK ZBOG IZJAVE ALKE VUICE: Otkrila je dugo čuvanu TAJNU o Ani Bekuti, OVO je promenilo njenu karijeru!

Foto: printscreen/RTV Pink

Popularna pjevačica i tekstopisac, Alka Vuica, nedavno je otkrila svoje oduševljenje saradnjom sa Anom Bekutom. Izrazila je svoje oduševljenje Aninim vrhunskim umetničkim izražavanjem i emotivnim pevanjem, ističući da je za svakog autora posebno iskustvo napisati pesmu koju će ona izvesti. Alka je takođe otkrila da je napisala većinu pesama za Anin poslednji album, ističući svoju sreću zbog ove saradnje.

- Presrećna sam jer sam imala priliku da sarađujem sa Anom. Osim što je predivan čovek i vrhunska je umetnica koja peva stvarno fantastično. Mislim da je svakom autoru nešto predivno da napiše pesmu za nju i da Ana to ovekoveči svojim glasom. Neverovatno je kakvu emociju ima ta žena, drago mi je da smo se prepoznale i da smo sarađivale. Napisala sam većinu pesama za njen album, strašno sam srećna zbog toga – rekla je Alka za Grand. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Alka Vuica

 

Alka Vuica je otkrila da je jednu pesmu koju je prvobitno napisala za sebe, na kraju ponudila Ani Bekuti. Istakla je da je važno poznavati priču i za koga se piše pesma, ali da to nije uvek moguće. Nekada pesme nastanu pre nego što se odredi izvođač, a neke od njih, poput ove, na kraju pronađu svoje mesto kod drugog izvođača. Alka je istakla da je srećna što nije izvela pesmu, jer smatra da će sa Aninom interpretacijom postati evergreen, naglašavajući da ne treba žuriti i da će pesma uvek naći svog izvođača.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Bekuta

 

- Uvek je bolje kada poznajete priču i kada znate za koga pišete, ali to nije uvek tako. Nekada pesme nastanu, pa tek kasnije znate kome ćete je ponuditi. Neke pesme koje je Ana otpevala nisu bile napisane za nju, jedna je bila pisana za moj album "Kasno da se kajem“, ali sam je na kraju ponudila Ani. Drago mi je da tu pesmu nisam otpevala ja, jer bi ostala zatvorena, a sa njenom interpretacijom pesma će sigurno postati evergrin. Ne treba nikada žuriti, pesma će uvek naći izvođača, nekada može da se učini da je pesma za vas, a zapravo nije. Ja nekada krenem da pišem za nekoga, pa na kraju kažem da je ta pesma za mene - dodala je pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading