OBEZBEĐENJE IMALO PUNE RUKE POSLA: Popularni pevač održao prvi koncert nakon SMRTI SINA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Enes Begović zahvalio publici i najavio nove koncerte!

OBEZBEĐENJE IMALO PUNE RUKE POSLA: Popularni pevač održao prvi koncert nakon SMRTI SINA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Facebook

Armin Begović, sin pevača Enesa Begovića, iznenada je preminuo u 29. godini 13. juna prošle godine, a sahranjen je dva dana kasnije na Gradskom groblju Bare u Sarajevu. Popularni pevač se povukao iz javnosti, a onda iznenadio sve kad je najavio  koncert nakon što je obeležio godinu dana od smrti sina. Begović je sinoć održao koncert u Ilijašu, gde je 10.000 ljudi uglas pevalo s njim.

- Hvala vam na neizmernoj podršci koju sam imao sinoć u Ilijašu, horski preko 10.000 glasova je ispunilo moje srce nakon više od godinu dana pauze. Vidimo se u Novom Pazaru 31. jula, a nakon toga 3. avgusta Travnik i 4. avgust Čelić. Volim vas sve - poručio je pevač na društvenim mrežama i objavio snimak sa nastupa.

Hvala Vam na neizmjernoj podršci koju sam imao sinoć u Ilijašu, horski preko 10000 glasova je ispunilo moje srce nakon...

Posted by Enes Begović on Четвртак, 25. јул 2024.

Kako prenosi Dnevni avaz, Begović je obezbeđenju zadavao glavobolju jer je s bine silazio među fanove, ali nije skidao osmeh.

Podsećanja radi, Begović je odlučio da izbegava i korišćenje društvenih mreža, a onda sve iznenadio objavom na kojoj se videlo da je mnogo smršao i osedeo. 

Podsećanja radi, Begovićev sin je preminuo na Infektivnom odeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo i bio je okružen najbližima. Njegova supruga je bila u drugom stanju i u međuvremenu se porodila. Porodica se od njega tada oprostila potresnom objavom na umrlici.

- Duboko ožalošćeni obaveštavamo rodbinu, prijatelje i komšije da se naš dragi Armin Enes Begović preselio na Ahiret u utorak 13. juna 2023, u 30. godini. Dženaza će se obaviti u četvrtak 15. juna 2023, u 14.30, na Gradskom groblju Bare. Ožalošćeni: supruga Almina, otac Enes, majka Azemina, sestra Arijana, zet Haris, nana Zibija i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. Tevhid će se proučiti istog dana u 14.30 u kući žalosti - stajalo je u saoštenju porodice na umrlici mladog Begovića.

Republika

Foto: Facebook.com, Nina Novaković

Armin Begović je sahranjen u Sarajevu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading