DA SE NAJEŽIŠ! Osvanula Laćina fotografija koja je nastala pred njegovu SMRT - u bolnici u zagrljaju OVOG muškarca! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boki 13 objavio dirljivu uspomenu sa pokojnim Radulovićem, Karleuša je podelila na svom profilu!

DA SE NAJEŽIŠ! Osvanula Laćina fotografija koja je nastala pred njegovu SMRT - u bolnici u zagrljaju OVOG muškarca! (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen

Juče je procurila pesma "Runde", poslednja pesma Milana Radulovića Laće, pokojnog sina Marine Tucaković. On ju je napisao za muzičku zvezdu Jelenu Karleušu, a od snimanja do juče bila je obavijena velom misterije i nije se znalo da li će ikada biti objavljena. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Karleuša je blisko sarađivala sa Laćom

Pesma je pogodila Bokija 13, koji je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa pokojnim Laćom. Kako je rekao, fotografija je nastala nekoliko dana pre Laćine smrti, a Karleuša ju je podelila i na svom profilu.

- Ovo je poslednja slika sa Laćom desetak dana pre njegove smrti, bio mi je u poseti dok sam bio u bolnici (zatvoru), Laća je bio jedan od retkih koji me je konstantno zvao, zvao moje roditelje, brinuo, posećivao me je dok sam bio u zatvoru i bolnici! On je bio jedno predobro biće puno ljubavi i bola! Mi smo bili naši, mi smo bili porodica, on je otišao mlad i mnogo talentovan, otišao kod svoje majke Marine koja ga je bezuslovno volela! Inače, tačno je, baš na ovom susretu kada je nastala ova fotografija, puštao mi je Karleušine pesme, bio je presrećan što rade zajedno. Laća je mnogo voleo Jelenu i bila mu je najveća inspiracija! I za kraj... Krvave mi suze, ponovi runde - napisao je Boki 13 i u objavi označio Jelenu Karleušu i dodao emotikone slomljenog srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Boki 13 sa Laćom nekoliko dana pred njegovu smrt

Podsećanja radi, Milan Radulović Laća, sprski kompozitor, tekstopisac i aranžer preminuo je u decembru 2022. godine. Vest o njegovoj smrti pojavila se nedelju dana kasnije, dok se on vodio kao nestala osoba. Miloš Radulović, prvi sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, preminuo je 2008. godine, u septembru 2021. godine preminula je supruga Marina, a godinu dana kasnije i Laća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading