ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ SA JAHTE! Nemanja Gudelj pokazao svoje umeće - VILICE POPADALE!

Autor:

Zabava

03.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gudelji su pobegli daleko od očiju javnosti da bi uživali na Ibici!

ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ SA JAHTE! Nemanja Gudelj pokazao svoje umeće - VILICE POPADALE!

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Anastasija Ražnatović Gudelj nakon mnogo obaveza koje je imala u Srbiji konačno je našla vremena za opuštanje i trenutno je na odmoru na Ibici, a društvo joj pravi zaova Vanja Gudelj.

Foto: Instagram

Anastasija i Nemanja Gudelj

Tasa i Vanja uživaju na ostrvu koje je jedno od najtraženijih letnjih destinacija, a koliko im je lepo govori, i činjenica da s fanovima dele gotovo sve zajedničke uspomene putem društvene mreže Instagram.

Preko dana su poznate lepotice užival na jahti, dok noći uglavnom provode u klubovima.

Anastasija je snimila unutrašnjost luks jahte. Osim unutrašnjosti luksuzne jahte na kojoj je uživala, Anastasija je ponosno pokazala svoju vitku figuru u kupaćem kostimu.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija, youtube.com/zadrugaofficial

Anastasija i Nemanja Gudelj

Uz to, objavila je i snimak sa svojom zaovom, gde su se njih dve pojavile u impresivnim stajlinzima za plažu. Anastasija je nosila drečavožute providne pantalone za plažu koje su istakle njenu liniju, a ispod njih je nosila kupaći kostim. Kombinaciju je upotpunila skupocenom torbom, dodajući joj dašak elegancije.

S druge strane, Vanja se odlučila za haljinu u formi marame koju je jednostavno prebacila preko bikinija, stvarajući ležeran, ali stilizovan izgled za plažu. Ove trenutke možete pogledati u njihovom zajedničkom snimku, gde su obe izgledale zapanjujuće.

Ovakvi detalji iz njihovog svakodnevnog života često privlače pažnju javnosti i daju uvid u njihovu modnu estetiku i stil.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija, youtube.com/zadrugaofficial

Anastasija i Nemanja Gudelj

Tasa je nakon toga i snimila i Nemanju, koji je pokazao svoje umeće na vodi i sekao morske talase gliserom. Supruga poznatog fudbalera nije krila da otkida za njim, što je i pokazala adekvatnim emotikonima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading