CECIN ZET OTKRIO SREĆNE VESTI: Anastasija dobija čestitke sa svih strana!

Autor:

Zabava

14.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj objavili radosne vesti!

CECIN ZET OTKRIO SREĆNE VESTI: Anastasija dobija čestitke sa svih strana!

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj obeležavaju prvu godišnjicu svog crkvenog venčanja koje se dogodilo u manastiru Rajinovac u Grockoj. Venčanju su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i kumovi, a par je izabrao jednostavan i ležeran stil oblačenja za ovu svečanu priliku.

 

 


Na današnji dan prošle godine, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izrekli su svoje zavete u manastiru Rajinovac. Anastasija je nosila jednostavnu belu haljinu, dok je Nemanja odabrao crne pantalone i belu košulju. Ova intimna ceremonija bila je ispunjena ljubavlju i blagoslovom najbližih, stvarajući nezaboravne uspomene za mladi par.

Nemanja Gudelj je putem društvene mreže Instagram uputio emotivnu čestitku supruzi povodom njihove prve godišnjice braka. "Srećna nam prva godišnjica. Neka dragi Bog zaštiti našu ljubav i brak do kraja naših života. Volim te", napisao je uz romantičnu fotografiju sa Anastasijom, koju je i ona podelila na svom nalogu.

 

 

Foto: Instagram printsceen

Nemanja Gudelj sa Anastasijom Ražnatović i Cecom Ražnatović

 


Par je nedavno sklopio i građanski brak, a ceremonija je održana u porodičnoj kući Ražnatovića u Ljutice Bogdana. I ovog puta, njihove porodice i najbliži prijatelji bili su svedoci ovog važnog koraka u njihovom životu.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nastavljaju da grade svoj zajednički život, okruženi ljubavlju svojih najbližih, i sigurno je da će ova godišnjica biti samo jedna u nizu lepih uspomena koje će deliti u godinama koje dolaze.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading