PEVAČICI PREĆUTALI JEZIVU ISTINU O SMRTI MAJKE: Zakoračila u porodičnu kuću, pa zatekla HOROR scenu tada!

Autor:

Zabava

24.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolna ispovest o gubitku majke će vas dirnuti do suza!

PEVAČICI PREĆUTALI JEZIVU ISTINU O SMRTI MAJKE: Zakoračila u porodičnu kuću, pa zatekla HOROR scenu tada!

Foto: printscreen/TV Prva

Slađa Delibašić

Slađa Delibašić, poznata pevačica, nedavno je javnosti podelila potresnu ispovest o gubitku svoje majke kada je imala samo 10 godina. Kroz suze, Slađa je ispričala detalje koji su obeležili taj težak period u njenom životu.

Slađa je otkrila kako je saznala za majčinu smrt, opisujući svoj dolazak u Mitrovicu i neočekivani prizor venaca na ulazu grada.

- Mi smo došli pred Zvečan i ja kažem: "Ej, gledaj sad mama kad nas čeka sa piletinom i tako to" i onako ulazim u Mitrovicu i na ulazu vidim vence i to je to - kroz suze je pričala Slađa Delibašić.

- Oni tebi nisu ni rekli? - upitala je voditeljka pevačicu koja je samo odmahnula glavom, a od suza nije mogla da govori.

Republika

Foto: youtube/printscreen

Slađa Delibašić

 

- Nisu mi rekli, jer ne znam kako bi podneli brat i ja to. Ni brat nije znao. Izvinite, molim vas -  govorila je Slađa dok je brisala suza sa lica.

Slađa je otkrila da je nakon majčine smrti, sa ocem i bratom, preselila u Beograd, gde su prodali stan i započeli novi život na Novom Beogradu.

- Jednostavno tih godinu dana smo bili tu i tata je rešio da dođemo za Beograd. Prodao je dole stan, otišli smo na Novi Beograd i živela sam u bloku 62. Kada se sve to desilo imala sam 10 i po godina. Dešava se jednostavno to da u školi sam imala baš dosta prozivki: "Eno je šiptarka s Kosova", tako da sam ja to detinjstvo onako baš nekako stoički nosila, ali isto tako mi je bilo žao jer ja nisam šiptarka. Ja sam Srpkinja s Kosova - rekla je za Prvu TV u emisiji Exkluziv night.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading