VRELE FOTKE BIVŠE POSLANICE: Sestra Sindi Models skinula se u teretani ovog ŽESTOKOG MOMKA sa beogradskog asfalta (FOTO)

Autor:

Zabava

23.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja modelsica Nevena Adžemović Stamenković bila je udata za Srđana Adžemovića, po čijoj kući se baškari razgolićena i posle razvoda.

VRELE FOTKE BIVŠE POSLANICE: Sestra Sindi Models skinula se u teretani ovog ŽESTOKOG MOMKA sa beogradskog asfalta (FOTO)

Foto: www.youtobe.com/Zadruga Offical

Nekadašnja članica popularne grupe Models i bivša poslanica, Nevena Adžemović Stamenković ponovo je privukla pažnju javnosti. Iako se neko vreme povukla iz medija,  pojavile su se fotografije koje svedoče o njenom posvećenom radu u teretani.

Na fotografijama iz teretane, sestra Ivane Stamenković, poznatije kao Sindi Models, izgleda izuzetno zanosno i posvećeno vežba.

Očigledno je da vodi računa o svom izgledu i zdravlju, te da redovno vežba kako bi održala odličnu formu. Ova posvećenost sportu je definitivno impresivna, a Nevena je pokazala da joj godine nisu prepreka da bude u sjajnoj kondiciji.

Ono što je posebno zaintrigiralo javnost je činjenica da su fotografije nastale u teretani njenog bivšeg supruga, Srđana Adžemovića, koja je u sklopu njegove kuće. Iako su se rastali, Nevena je istakla da je i dalje u odličnim odnosima s njim, te otkrila da i dalje gaji snažna osećanja prema svom bivšem suprugu i da bi najviše volela da se pomire.


- Najviše bih volela kad bi se pomirili, pošto ga i dalje ludo volim - rekla je ona za Kurir.

Nevenina iskrenost o svojim osećanjima prema bivšem suprugu sigurno je iznenadila mnoge. Njena otvorenost o osećanjima i želji za pomirenjem sa bivšim partnerom pokazuje duboku emotivnu vezu koju i dalje neguje. Ova iskrenost je osvojila simpatije mnogih, a bivša poslanica je pokazala da je spremna da podeli svoje lične emocije sa javnošću.

 

Uprkos turbulentnim periodima, Nevena Adžemović Stamenković sada izgleda srećno i posvećeno radi na održavanju svoje forme. Njena iskrenost o odnosu sa bivšim suprugom pokazuje da emocije iz prošlosti i dalje imaju značajno mesto u njenom životu. Sigurno je da će javnost sa pažnjom pratiti dalji razvoj događaja u životu ove nekadašnje javne ličnosti.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading