VITKU LINIJU ODRŽAVA POMOĆU BAŠTENSKE MOTIKE! Suzana Mančić OTKRILA JEDNOSTAVAN TRIK, gore društvene mreže!

Autor:

Zabava

23.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekološki način da stignete do savršenog izgleda!

VITKU LINIJU ODRŽAVA POMOĆU BAŠTENSKE MOTIKE! Suzana Mančić OTKRILA JEDNOSTAVAN TRIK, gore društvene mreže!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Suzana Mančić

Suzana Mančić, poznata voditeljka koja je decenijama očaravala gledaoce svojom lepotom i harizmom, ostaje neostvaren san mnogih muškaraca i uzor mnogim ženama zbog svoje vitke linije.

Njena bogata karijera obuhvata raznovrsne uloge, od glume u domaćim serijama poput "Žikina dinastija", "Sedam plus sedam", do saradnje s legendom Velimirom Batom Živojinovićem u kultnom ostvarenju "Ćao, inspektore".

Izvan sveta glume, Suzana je poznata i po svom izgledu i načinu života. Nedavno je otkrila tajnu održavanja svoje vitke linije u opuštenom okruženju svog vrta. Odevena u jednostavni šorc i majicu, u japankama i sa brzopoteznom punđom na glavi, Suzana je demonstrirala kako ostaje u top formi.

 

- Evo kako se održava vitka linija. U bašti, u polju, pa da vidiš, brale! Plivaj, plivaj, hajde malo... kopaj po bašti - rekla je voditeljka dok je motikom vadila korov u svom zasadu, dok ju je glas upozorio da bi trebala da se skloni sa sunca.

"Ma kakvo plivanje, ništa bez motike", "Komšinice, i ja ću danas da do Moštanice", "Brale...ljudi, je li ovo moguće? Da najlepša žena dere motikom po bašti", "Motika nije dovoljno otkovana! Ako tako nastaviš, kardio trening neće biti potreban", "Izuj papuče, da zemlja izvlači negativne jone", nizali su se komentari na mreži.

Njen život je primer kako strast prema poslu, angažovanje u fizičkim aktivnostima kao što su rad u bašti i plivanje, kao i spontanost u prihvatanju izazova mogu doprineti zdravom i ispunjenom životu. Suzana Mančić i dalje ostaje figura koja inspiriše mnoge svojom energijom i pozitivnim stavom prema životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading