"KAO DA IMAM POREMEĆAJ LIČNOSTI..." Velika ispovest Dragane Katić - otvorila dušu o BOLNIM TRENUCIMA i deci!

Autor:

Zabava

23.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka progovorila o porodičnim tajnama!

"KAO DA IMAM POREMEĆAJ LIČNOSTI..." Velika ispovest Dragane Katić - otvorila dušu o BOLNIM TRENUCIMA i deci!

Foto: ATA Images

Popularna voditeljka Dragana Katić je skoro četiri decenije na sceni, a u svojoj karijeri imala je uspone i padove. Na samom početku voditeljskog posla imala je podršku oca, ali ne i majke.

- Imala sam podršku oca, ali majke nisam. Ona je mislila da sam ću ja završiti Filološki fakultet i Političke nauke, odsek socijalni rad, jer sam oba fakulteta upisala odmah posle gimnazije, očekivala je da će moj život biti mirno more, ali nije ispalo tako. Ja sam se od detinjstva borila za ono što želim. Mislila je da će me te lutke proći. Kasnije, kada sam dobila potvrdu od svih i kada je videla da sam cenjena, onda je negde i prihvatila. Shvatila je da od ovog posla mogu lepo da živim. Drugi put se iznenadila, kada sam odlučila da sa RTS-a pređem u Grand, to je njoj bilo nezamislivo, da neko sa dvoje male dece, kao samohrana majka, može da promeni posao i ode u neku privatnu produkciju - započela je ona.

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Dragana Katić otvorila dušu Goci Tržan

Popularna voditeljka tokom trudnoće, ostala je sama, jer su se ona i njen partner sa kojim je čekala blizance, dogovorili da se rastanu. 

- Naš dogovor je bio da vrlo brzo nakon moje trudnoće se raziđemo. Mnogo je teža varijanta da budeš i da provodiš vreme sa nekim gde ti želudac pogrešno igra i radi, a ne znaš način da iz toga izađeš, nego ova varijanta na koju smo se mi odlučili. Ne kažem da je zdrava ili preporučljiva, ali mislim da treba izaći iz tih priča. Imala sam pristojan odnos sa njim, bez obzira što smo mi prošli kroz razne situacije, uglavnom one kroz koje prolaze partneri kada se rastanu. Moja deca su bila u kontaktu sa svojim ocem do njegovog odlaska sa ovog sveta.

Kao samohranoj majci blizanaca, Dragani je u određenim trenucima bilo jako teško, ali smatra da je uspela da svoju decu izvede na pravi put. Sin Boban, je završio fakultet u Nemačkoj, gde živi i radi kao inženjer arhitekture, dok je Bojan u Beogradu završio Fakultet političkih nauka.  

- Moji sinovi su jako obrazovani mladi ljudi. Izuzetno uspešni u svim svojim školovanjima i aktivnostima koje su do sada imali. Vrlo imaju širok spektar interesovanja – kaže voditeljka i ističe da nikada u životu nije uticala na njihove izbore, a posebno na odabir partnera. 

 

 

- Patološki sam vezana za svoju decu i moram sa njima da se čujem trista puta dnevno, ali nisam od onih majki koje im određuje stvari. Sve do sada u životu su bili njihovi izbori, od toga šta će da upišu, čime će da se bave u slobodno vreme, sa kime će da se druže. Kada sam imala primedbu, uvek sam im rekla, ali na neki poseban način da ne bih povredila njihovu ličnost. Izbor partnera je isključivo njihova stvar, jer ja sam u životu bila i sa partnerom i sama, tačno znam u kojim segmentima života sam bila srećna i nesrećna i nemam prava da to tražim od njih - kazala je i dodaje da joj je najteži period bio  kada je Boban odlazio da živi u Nemačku. 

- Strašno je bilo kada sam dete koje je 22 godine bilo uz mene, pratila u Nemačku u kojoj ostaje da živi. To je bio njegov izbor, on je bio počastvovan i srećan, jer je nemački stipendista. Neko je prepoznao kvalitet i trud mog deteta, ali sa druge strane emotivno je to veliki rascep.

Iako trenutno nema partnera, Dragana otkriva kako izgleda kada je zaljubljena 

- Ne moram da spavam, da jedem, ništa mi nije potrebno. Kao da imam poremećaj ličnosti - rekla je ona u "Goca Show" na K1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading