"INDIRA NIJE KRIVA, JA SAM TRČAO ZA POSLOM I NOVCEM"! Bivši muž pevačice je ovako govorio O KRAHU BRAKA!

Autor:

Zabava

23.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narcis je rekao kako je on kriv za sve jer nikada nije bio uz nju kad joj je bio potreban!

"INDIRA NIJE KRIVA, JA SAM TRČAO ZA POSLOM I NOVCEM"! Bivši muž pevačice je ovako govorio O KRAHU BRAKA!

Foto: Danijel Galić

Indira Levak, poznata hrvatska pevačica i nekadašnja članica grupe "Colonia", saopštila je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram da se razvodi. Pevačica je stavila tačku na odnos sa suprugom Miroslavom nakon 11 godina braka, a kako je istakla, njih dvoje će ostati poslovni partneri i prijatelji.

- Osećam potrebu da kao javna ličnost koja sa vama svakodnevno deli poslovne i privatne trenutke, podelim i ovu vest. Moram vas obavestiti da smo nakon 11 godina braka, Miroslav i ja doneli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote, odvojeno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju ostajemo poslovni partneri i prijatelji - poručila je Indira Levak na Instagramu.

Pevačica je nedavno govorila o problemima u svom braku.

Foto: Printscreen

Indira Levak

- Brak mi nije idealan, nema takvog. Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura... Ipak, ljubav je najbitnija, kao i poštovanje. Suprug mi je srodna duša, a mi smo dve temperamentne osobe. Ja sam Devica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobede - istakla je Indira za medije.

 

Inače, Indiri je ovo bio drugi brak, a ranije je bila devet godina u braku s Narcisom Mujkićem. Oni su se upoznali 2000. godine u Makarskoj i nakon godinu dana su izgovorili sudbonosno 'da'. Kada su se razveli, Narcis je rekao kako je on kriv za sve jer nikada nije bio uz Indiru kad joj je bio potreban.

- Indira nije ništa kriva. Uvek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvatao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam - ispričao je Narcis 2010. za Extru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading