RAZVEO SE DŽENAN LONČAREVIĆ! Posle 25 godina stavljena tačka na brak!

Autor:

Zabava

23.07.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je zvanično potpisao papire 19. jula!

RAZVEO SE DŽENAN LONČAREVIĆ! Posle 25 godina stavljena tačka na brak!

Foto: printscreen/youtube

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da se se pevač Dženan Lončarević razvodi od svoje supruge Samire nakon 25 godina braka. 19. jula su, kako prenosi "Kurir", zvanično stavili tačku na svoj brak. 

Pevač se nije pojavljivao u javnosti sa svojom suprugom, a živeli su na relaciji Beograd - Prijepolje. Ranije je pričao o svom privatnom životu, te istakao da ne krije ništa, već da ne želi da se previše eksponira.

- Ne krijem ništa, samo ne želim da ono što je moje bude izloženo javnosti. Onima koji grade karijeru na takav način želim svu sreću. Ne krijem apsolutno ništa, niti želim da se o tome priča. Uvek sam imao fin odnos sa novinarima, kulturni oni, kulturan ja, i to je to – objasnio je Dženan, a za medijske natpise o njegovoj privatnosti koji su se s vremena na vreme pojavljivali u pojedinim tabloidima poput pisanja rekao je da ga ne dotiču, iako nije bio oduševljen temom.

Republika

Foto: Republika

Popularni pevač se razveo posle 25 godina

- Da sam znao da će biti takvih pitanja ne bih pričao. Ja ne pričam o tim stvarima najiskrenije. Ne smeta mi ništa, može da priča ko šta hoće. Pričali su na početku svašta nešto kad sam došao u žižu interesovanja, tako da mi ne smeta apsolutno ništa – rekao je Dženan tada.

Dženan nije želeo da se oglašava o ovoj temi, a njegove komšije su otkrile da je nije zadovoljan što su se uopšte svih ovih meseci oglašavali za medije i govorili o njegovom razvodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading