TEA, IMAJ MILOSTI! Muškarci se hvataju za glavu zbog pevačice, traže da im pokaže JOŠ! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.07.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrele scene Tee Tairović ostaviće vas bez daha!

TEA, IMAJ MILOSTI! Muškarci se hvataju za glavu zbog pevačice, traže da im pokaže JOŠ! (VIDEO)

Foto: printsktin/instagram

Popularna pevačica Tea Tairović privlači pažnju svojim neodoljivim nastupima i harizmatičnom pojavom gde god da se pojavi, a nedavni koncert u Prilepu definitivno nije bio izuzetak. Tea Tairović je izazvala pravu pometnju svojim vrućim nastupom i iznenađujućim plesnim tačkama.

Obučena u crveni komplet sa resama, Tea je zasigurno ostavila malo toga mašti svoje publike tokom ovog nastupa. Njen crveni minić je definitivno bio u fokusu, a njene plesne tačke su dodatno podigle atmosferu do usijanja i publika je uživala u svakom trenutku.

 

 

Nakon što je raspalila masu svojim hitovima, Tea je izvela poseban, vrući ples koji do sada nije bila viđen. Njen plesni performans je bio provokativan i izazovan, a Tea je pokazala svoje plesne veštine na način koji je definitivno zapalio prisutnu publiku.

Tea je zasigurno izgledala nikad brutalnije, kako su mnogi komentarisali nakon ovog nastupa. Njen crveni minić je naglasio njene obline, dok je njen ples bio dovoljno provokativan da ostavi sve bez daha.

Tea Tairović je još jednom dokazala zašto je jedna od najintrigantnijih pevačica na regionalnoj sceni. Njen nastup u Prilepu definitivno će dugo biti tema razgovora, a njen vrući plesni performans će ostati urezan u sećanjima prisutnih još dugo vremena. Korisnici društvenih mreža su ovaj snimak delili jedni drugima i komentarisali pevačicino vrelo izdanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading