ŽIVOJINOVIĆI SLAVE U JEKU SKANDALA SA JAHTOM! Lepa Brena Bobi saopštila radosne vesti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.07.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš nekadašnji teniser danas ima poseban razlog za slavlje!

ŽIVOJINOVIĆI SLAVE U JEKU SKANDALA SA JAHTOM! Lepa Brena Bobi saopštila radosne vesti! (VIDEO)

Foto: Ata images, ST/Dragan Kadić

Republika je nedavno objavila ekskluzivne dokaze koji ukazuju na to da je Slobodan Boba Živojinović, suprug pevačice Lepe Brene, dva puta prodao svoje plovilo pershing 54 iz 1999. Prema dokumentima koji su stigli na našu adresu, Živojinović je najpre zaključio ugovor o kupoprodaji s jednom strankom u martu ove godine, a zatim je tri meseca kasnije zaključio drugi ugovor s drugom strankom, što je rezultiralo da se protiv bivšeg tenisera podnese krivična prijava u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Republika

Foto: Ata images, Republika, ST/Dragan Kadić

Boba i Brena se našli u centru skandala zbog jahte

Boba se ovim povodom oglasio za Republiku i izjavio sledeće:

- Samo jednom kupcu sam prodao brod! Hvala - rekao je Boba za Republiku.

I dok se istražuje njegov slučaj, Živojinovići slave. Naime, Boba danas slavi svoj 61. rođendan, a supruga mu je čestitala emotivnom objavom na društvenoj mreži Instagram. Ona je objavila njegovu fotografiju iz mladalačkih dana, dok je bio uspešni sportista, koju je dodatno "začinila" svojom numerom "Ja nemam drugi dom".

- Srećan rođendan moja ljubavi! Volim te - napisala je Brena, a čestitke brojnih prijatelja, kolega i fanova su se samo ređale ispod objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Podsećanja radi, za Republiku se nedavno oglasio i advokat Pavle Đ. Staničić, punomoćnik kompanije "Harvinter doo Beograd", koja je podnela prijavu protiv Bobe, te nam otkrio kako se slučaj odvija.

- Nije u pitanju samo sigurnost pravnog prometa mog klijenta, nego i pravni saobraćaj načelno svih ostalih koji će prometovati bilo koju pokretnu ili nepokretnu stvar, odnosno sigurnost svih ostalih. Baš iz tog razloga ću insistirati da Treće osnovno javno tužilaštvo ispita sve navode iz krivične prijave, kao i da sasluša sve aktere spornog događaja, odnosno osumnjičene, zakonskog zastupnika oštećenog pravnog lica i predložene svedoke. S obzirom na sve navedeno, smatram da postoji osnovana sumnja da je u ovim radnjama oštećena i Republika Srbija. Potpuno je irelevantno da li je jedan od osumnjičenih javna ličnost, zakon mora biti jednak za sve - naveo je advokat Staničić za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Pavle Đ. Staničić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading