NAPADNUTA NAŠA FOLKERKA! Rada Manojlović izvređala bivšeg premijera, pa poslala UPOZORENJE posle HAOSA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.07.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu urnisali na društvenoj mreži Iks!

NAPADNUTA NAŠA FOLKERKA! Rada Manojlović izvređala bivšeg premijera, pa poslala UPOZORENJE posle HAOSA! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rada Manojlović

Nedavno su se u Velikoj Britaniji odigrali parlamentarni izbori, na kojima su Torijevci izgubili. Mesto premijera dobio je Kir Starmer, a dotadašnji prvi čovek britanske vlade Riši Sunak podneo je ostavku na mesto lidera Konzervativne partije.

Rišija je na društvenoj mreži Iks (Tviter) isprozivala naša folkerka Rada Manojlović

- Smešan lik, nebitna marionetica dronjava, bezlična, jadna i bedna, kao i svi oni. Zamenska roba - istakla je Rada.

Zbog ove izjave, Radu su izvređali na gorepomenutoj društvenoj mreži, te joj poručii da "jedna pevaljka ne treba da iznosi stavove o političkim temama u svetu". Ovo je Radu razbesnelo, pa se obratila korisnicima ove mreže.

- Istripovali da je Iks njihova kuća, a da smo mi njihove žene, deca (muževi, roditelji), pa da mogu da nam komanduju kako da mislimo, o čemu da pričamo, za koji klub da navijamo i koji program da gledamo. Ili to ili ih niko ne šoća ni pet posto, pa ovde mučeni pokušavaju da glume neku bitnost i autoritet. U oba slučaja, dalje iz moje avlije, iš, ajde... - započela je Rada, pa nastavila i poslala upozorenje:

- Upozorenje: ne ulaziti u raspravu sa mnom, slabiji ste. Kada o nekoj temi ili čičnosti želim da pišem, to je zato što: imam znanje, imam argumente, obaveštena sam, pismena (pa mi ne možete naći gramatičke greške), pravedna, pristoja, kulturna; na uvrede vam i dalje persiram i odgovaram sa strpljenjem i osmehom. Uvek na strani istine, a i na svom terenu, pa imam i opciju blok. Za šta god da se uhvatite, pada vam u vodu i budite sigurni da gubite. Dalke, protiv mene leka nema - poručila je Manojlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dik

09.07.2024 17:19

Još jedna akademska pevaljka.

Miha

10.07.2024 14:44

Eno,Sunak se trese od kritike i uzima sedative!