OVA ŽENA SE UMEŠALA U VEZU INDI I ZORANA MARJANOVIĆA: Javno se obratila pevačici, poziva se na LUDILO (FOTO)

Autor:

Zabava

14.07.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznaje da i sama pravi loše izbore, dok aludira na to da se ovo što je uradila Aradinovićeva ne prašta!

OVA ŽENA SE UMEŠALA U VEZU INDI I ZORANA MARJANOVIĆA: Javno se obratila pevačici, poziva se na LUDILO (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Javnost ne prestaje da intrigira vest da su folk pevačica Indira Aradinović Indi i kompozitor Zoran Marjanović, kome se sudi za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović u vezi. Naime, ova informacija nikog ne ostavlja ravnodušnim, a sada se na Instagramu ispod Indirine izjave o vezi sa Zoranom i kako je njena majka reagovala na celu priču, oglasila  bivša košarkašica Milica Dabović.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Milica Dabović zgrožena pevačicinim izborom

Ja sam stvarno imala toliko loše izbore u životu, ali ovo se graniči sa ludilom - napisala je Milica u komentaru.

Republika

Foto: printskrin instagram

Milica Dabović javno komentarisala vezu Indi i Zorana Marjanovića

Od ranije je poznato da Milica nije baš imala sreće u ljubavi i da je ulazila u veze sa problematičnim muškarcima o čemu je i sama više puta javno govorila.

Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, volela, davala i sve na sve što postoji, i oni su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam želela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog deteta, ali u tome nisam uspela. Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dve ruke i dve noge a igrao si samo košarku i npravio ti pakao od života drugačije sada razmišljaš, tako da da li bih sada isto ja to radila, ne bih. Da li sam ja danas takva? Nisam - rekla je Milica Dabović svojevremeno u emisiji "Magazin In".

Republika

Foto: Instagram.com

Indi Aradinović se nedavno pohvalila kako uživa sa Zoranom

Međutim, sada je sebi dala slobodu da komentariše izbor Indi Aradinović upravo zbog činjenice da je Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora za ubisto supruge Jelene, te da mu se sada ponovo sudi, jer je prvobitna presuda ukunita odlukom Apelacionog suda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading