ŽIVOJINOVIĆI OŠTETILI I DRŽAVU: Novi detalji u aferi jahta! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklanjamo dodatak astro

Autor:

Zabava

22.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ŽIVOJINOVIĆI OŠTETILI I DRŽAVU: Novi detalji u aferi jahta! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklanjamo dodatak astro

Foto: ST/Dragan Kadić, Privatna arhiva, e-stock

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 22.jul donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz današnje izdanje dnevnog lista poklon: Dodatak astro!

ŠEF KREMLJA STREPI OD UDARA DRONOVA NA REZIDENCIJU

Satelitski snimci otkrili su šta je šef Kremlja postavio u dvorištu i okolini najstrože čuvane rezidencije u Rusiji, koju su zapadni mediji prozvali "Putinova palata za beg". Te slike potvrđuju prisutnost najmanje sedam moćnih PVO sistema oko dvorca Valdaj, severno od Moskve, ali se pretpostavlja da ih ima bar još toliko, ako ne i više, u okolnim gustim šumama.

ADVOKAT IZNEO NOVE DETALJE U AFERI "JAHTA": Živojinovići oštetili i državu

Srpski telegraf nedavno je objavio ekskluzivne dokaze koji ukazuju na to da je Slobodan Boba Živojinović, suprug pevačice Lepe Brene, dva puta prodao svoje plovilo pershing 54 iz 1999. Prema dokumentima koji su stigli na našu adresu, Živojinović je najpre zaključio ugovor o kupoprodaji s jednom strankom u martu ove godine, a zatim je tri meseca kasnije zaključio drugi ugovor s drugom strankom, što je rezultiralo da se protiv bivšeg tenisera podnese krivična prijava u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

JELENA I IVAN DVE GODINE BEZ SEKSA!

Bračni par Jelena i Ivan Marinković, koji je pred razvodom zbog Jelenine afere s Urošem Rajačićem u "Eliti", suočio se prvi put nakon završetka rijalitija u preksinoćnoj emisiji "Narod pita", koju je vodio Milan Milošević. Tom prilikom su se prepucavali, te izneli sav prljav veš iz braka, ali i van njega. Međutim, morali su i da saslušaju sva pitanja gledalaca koji su se uključivali u program, ali im i pisali. Naime, bilo je i kritika i pohvala, a Ivan je prilikom jedne rasprave otkrio da ima dokaze da ga je Jelena varala i ranije. Takođe, on je izneo još detalja iz njihovog zajedničkog života, te otkrio zašto dve godine nisu imali intimne odnose.

 

Foto: Republika

 


Naslovna strana Srpskog telegrafa za 22. jul 2024.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading