BOBI PRETI ROBIJA: Dvaput prodao istu jahtu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklanjamo super enigmu

Autor:

Zabava

20.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

BOBI PRETI ROBIJA: Dvaput prodao istu jahtu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklanjamo super enigmu

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Srpski telegraf u izdanju za subotu 20.jul donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz današnje izdanje dnevnog lista poklon: Super enigma!

VAŽAN DAN ZA NAŠU ZEMLJU I EU, POTPISAN MEMORANDUM O RAZUMEVANJU I PARTNERSTVU: Litijumski skok u budućnost Srbije!

Memorandum o razumevanju Srbije i Evropske unije o strateškom partnerstvu o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima potpisan je juče u Palati Srbija u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića i nemačkog kancelara Olafa Šolca. Time su otvorena vrata najvećim stranim investicijama u istoriji Srbije, od minimum šest milijardi evra direktno, bez daljeg lanca proizvodnje, od čega će biti velike dodatne koristi.

 

BOBI PRETI ROBIJA: Dvaput prodao istu jahtu!

Srpski telegraf je došao u posed dokaza protiv Slobodana Bobe Živojinovića, supruga pevačice Lepe Brene, za kog postoje osnovane sumnje da je svoje plovilo pershing 54, proizvedeno 1999, prodao dva puta. Naime, prema dokumentima, on je zaključio Ugovor o kupoprodaji s dve stranke, prvi put u martu ove godine, a drugi tri meseca kasnije, zbog čega mu preti kazna zatvora od dve do deset godina.

TERORISTA OVK ISPALIO 9 METAKA NA NAŠU POLICIJU PRE NEGO ŠTO JE LIKVIDIRAN: Krio se među migrantima u napuštenoj fabrici!

Terorista Faton Hajrizi, koji je ubio policajca Nikolu Krsmanovića (34) i ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića (50), likvidiran je posle novog napada na našu policiju. Njemu je potera ušla u trag u blizini napuštenih pogona fabrike "Viskoza" kod Loznice, gde je odbio da se preda.

Foto: Republika

 

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 20. jul 2024.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading