EMA RADUJKO HITNO PREKINULA KONCERT: Pevačica izvela GOLIŠAVE MUŠKARCE, pa počela da baca OVO na publiku! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

30.06.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko još jednom je pokazala zašto je jedna od najekstravagantnijih pevačica!

EMA RADUJKO HITNO PREKINULA KONCERT: Pevačica izvela GOLIŠAVE MUŠKARCE, pa počela da baca OVO na publiku! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Ema Radujko Music Week 2024

 

 

Na nedavno održanom "Music Week" festivalu u Beogradu, publika je bila svedok neočekivanog preokreta tokom nastupa pevačice Eme Radujko. Naime, tokom svog koncerta, Ema je iznenada prekinula izvođenje pesme i obratila se ženskom delu publike, uz zanimljivu podršku golišavih muškaraca obučenih kao kauboji, koji su im bacali crvene ruže.


Dok je publika uživala u njenom nastupu, Ema Radujko je iznenada zaustavila muziku i obratila se okupljenima. Njen gest izazvao je znatiželju i očekivanje među prisutnima, dok je sama pevačica zadržala tajanstven osmeh na licu.

Nakon prekida pesme, Ema se emotivno obratila ženskom delu publike, ističući važnost ženske podrške i solidarnosti među ženama. Njen govor ohrabrenja i podrške naišao je na topao prijem među prisutnima, stvarajući jedinstvenu atmosferu na koncertu.

 


Uz podršku golišavih muškaraca obučenih kao kauboji, koji su delili crvene ruže ženskom delu publike, Ema je dodatno naglasila važnost simboličkih gestova i podrške među polovima. Ovaj neočekivani segment koncerta ostavio je snažan utisak na prisutne i dodatno učvrstio poruku koju je Ema želela da prenese.

Nakon emotivnog obraćanja i gesta podrške, Ema je nastavila sa izvođenjem pesama, praćena ovacijama i pozitivnom energijom publike. Njen nastup bio je ispunjen emocijama i energijom, ostavljajući prisutne sa snažnim utiscima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Podsetimo, prošle godine Ema je bila gađana od strane dece koja su se našla u publici, te je ona tada izjavila da je bolje da su joj dali ružu, nego što su je gađali flašama, te je ona ovaj gest uradila u sećanje na taj dan. 

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading