PA, NEK BOLI! Ema Radujko POKOSILA Teodoru Džehverović, pa joj uputila ŽESTOKE REČI! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

30.06.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko bez dlake na jeziku!

 

 

Pevačica Ema Radujko napravila je pravi spektakl na trećoj večeri ,,Music Week" festivala. Nakon što je napravila opštu pometnju, Ema je pred našim kamerama otkrila kako se oseća i koliko dugo je spremala ovaj nastup. 

- Iskreno, moram vam reći, u poslednjem momentu smo zakazali nastup, imala sam 6 dana, ali sam uspela da spremim, sve je bilo, ja mogu sve da pomešam u jedno, nikakav problem - započela je Ema, pa nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Ko bi drugi došao na tu ideju? Ove godine je publika bila vrh, mislim da su me prihvatili potpuno, što i razumem. Bez polivanja ne može i ne ide, to ide uz mene.

- Poslal sam joj poruku nakon toga, jako sam srećna i jedva čekam da vidim njen nastup, nismo se videle, ali čim se budemo srele, jedva čekam da se upoznamo - rekla je Ema Radujko o Jeleni Karleuši.

Ema je prokomentarisala i sukob sa Teodorom Džehverović, kao i njenu reakciju još prve večeri, kada su je upitali za njihovu dramu. Teodora je odmahnula rukom, a komplentnu rekaciju pogledajte u snimku ispod teksta:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Nemamo mi šta da izgladimo... Iskreno, nisam videla... To je njen problem što nije bila srećna, nemam ništa protiv devojke, ja sam iznela svoje mišljenje, stojim iza toga, jer je to činjenica, a to ko hoće da se ljuti, nek se ljuti - objasnila je Ema, pa nastavila:

- Dopao mi se nastup, ali ja bih to drugačije, iskidala je, ne mogu da kažem, publika je lepo reagovala, ja imam drugačiji fazon, nešto bi drugačije uradila i to nema šta da se priča. Ja nemam problem da kažem da li je pokidala. Najjači nastup je Desinceriga! Oduševljena sam, on je carina! - prokomentarisala je Ema Radujko. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading