DRAMA NA NASTUPU NAŠE PEVAČICE: Totalni HAOS u publici, OBEZBEĐENJE bilo u pripravnosti, a onda se desio PREOKRET! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici Tamari Milutinović se desio peh na nastupu, ona se ponela kao profesionalac.

DRAMA NA NASTUPU NAŠE PEVAČICE: Totalni HAOS u publici, OBEZBEĐENJE bilo u pripravnosti, a onda se desio PREOKRET! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Sinoćnji nastup Tamare Milutinović u Budvi definitivno će ostati upamćen, ali ne samo zbog njenog izvanrednog pevanja. Naime, tokom nastupa došlo je do neočekivanog prekida - nestanka struje. Umesto da se zbuni ili prekine nastup, Tamara je pokazala svoj surovi profesionalizam i odlučila da nastavi da peva a cappella. Ova neočekivana situacija samo je dodatno podgrejala atmosferu, a publika je uzvratila pevajući uglas sa pevačicom.

 

 


U trenutku kada je nestala struja, Tamara se nije zbunila, već je sa osmehom na licu nastavila da izvodi hitove. Kako bi održala energiju i atmosferu, zajedno sa svojim bendom, odlučila je da otpeva neke od najvećih hitova narodne muzike. Između ostalog, izvela je pesmu "Đavolica (Eh da nisi tako lepa)" grupe Medeni mesec, kao i numeru "Poslednje veče" Dragane Mirković.

Ovaj neočekivani obrt tokom nastupa nije sprečio publiku da uživa u muzici, a sama Tamara je pokazala izuzetnu veštinu i prilagodljivost.

 

 

Foto: ST/D. Kadić

Tamara Milutinović

 


Nakon neplaniranog prekida struje, Tamara je sa svojim bendom odlučila da pokaže kako se prava žurka pravi i bez električne energije. Snimci sa nastupa brzo su osvanuli na društvenim mrežama, a na TikToku je osvanuo snimak sa opisom "Mi i bez struje napravimo najluđu žurku". Ovaj neočekivani prekid doneo je dodatnu dozu zabave i nezaboravnog iskustva kako publici, tako i izvođaču.

Tamara Milutinović je još jednom dokazala da je pravi profesionalac koji zna kako da se nosi sa izazovima uživo. Njen stav i reakcija u teškoj situaciji su definitivno vredni divljenja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading