POSEBAN DAN U DOMU NIKOLE ROKVIĆA! Pevač i njegova supruga danas imaju RAZLOGA ZA SLAVLJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.06.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Bojana danas slavi svoj rođendan, a Nikola joj se obraito emotivnim rečima!

POSEBAN DAN U DOMU NIKOLE ROKVIĆA! Pevač i njegova supruga danas imaju RAZLOGA ZA SLAVLJE! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Danas je poseban dan u domu popularnog pevača Nikole Rokvića. Naime, njegova supruga Bojana Barović napunila je 41 godinu, a Rokvić joj je na poseban način čestitao rođendan. On je podelio fotografiju koja je nastala na početku njihove veze.

- Srećan rođendan mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Jedna sa početka naše ljubavi. Da nas do večnosti drži ono što smo osetili od prvog pogleda - napisao je Nikola u opisu fotografije, a ubrzo su usledile čestitke.

Njih dvoje su se upoznali 2010. godine dok su učestovali u jednom rijaliti-programo koji se snimao u Filipinima. Venčali su se 2016. 

Podsećanja radi, Nikola i njegova supruga Bojana nedavno su osnovali humanitarnu fondaciju, a prva misija im je bila prikupljanje novca za dečju onkologiju. Nikola je pešačio do manastira Svetog Nektarija na Egini u Grčkoj, a skupio je neverovatnih 42 miliona dinara. 

Republika

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Prijem u Patrijaršiji

Inače, Nikolu i Bojanu je nakon pevačevog hodočašća u zgradi Patrijaršije ugostio patrijarh srpski Porfirije. Tokom susreta sa patrijarhom Porfirijem, Nikola je simbolično poklonio štap koji mu je bio od pomoći tokom celog puta, kao i ikonu Svetog Nektarija. U znak zahvalnosti, porodica Rokvić je dobila divnu ikonu Gospoda Isusa Hrista od Njegove Svetosti. Na svom Instagram profilu, Nikola je podelio video sa susreta i zahvalio patrijarhu na blagoslovima i toplim rečima ljubavi, kao i očinskim savetima koje su dobili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading