OTAC NAŠE PEVAČICA PREMINUO U TEŠKIM MUKAMA: Ćerke mu živele u SIROMAŠTVU, pozajmljivale ČEKOVE, a ona danas ima karijeru o kojoj mnogi sanjaju!

Autor:

Zabava

18.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta svojevremeno je otvorila dušu o teškom životnom dobu.

OTAC NAŠE PEVAČICA PREMINUO U TEŠKIM MUKAMA: Ćerke mu živele u SIROMAŠTVU, pozajmljivale ČEKOVE, a ona danas ima karijeru o kojoj mnogi sanjaju!

Foto: ATA Images

Ana Bekuta, poznata pevačica narodne muzike, retko govori o periodu u svom životu kada je suočila sa teškim izazovima. Iako je njena karijera bila na vrhuncu, Bekuta je živela na rubu siromaštva, izdržavajući porodicu koja se borila sa bolešću i finansijskim poteškoćama.

Tokom ovog teškog perioda, Bekuta je živela u iznajmljenom stanu na Senjaku, plaćajući kiriju i pozajmljujući novac kako bi preživela. Njen otac je bio teško bolestan i primao je infuziju kod kuće, budući da nije bilo mesta u bolnici. Osim toga, njen sin Igor je tada bio u vojsci, izlažući je dodatnom stresu i brizi. Bekuta je istakla da je morala da se izbori za opstanak svoje porodice, iako mnogi nisu bili svesni da nije profitirala na tuđoj nesreći.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Bekuta na snimanju Zvezde Granda

 

- Iako mi je karijera tada bila na vrhuncu, teško da bih pristala da se u to vreme vratim. Pamtim da sam plaćala kiriju u iznajmljenom stanu u Senjaku, pozajmljivala čekove, kanistere sa benzinom, jedva dolazila do cigareta… Verovatno mnogi misle da sam tada imala brdo para, ali istina je sasvim drugačija. Moja sestra Milina bila je bez posla, mlađa Dobrila živela je od plate medicinske sestre, otac mi je u to vreme bio teško bolestan. Kod mene u iznajmljenom stanu primao je infuziju jer nije bilo mesta u bolnici. Ubrzo nas je i napustio… – ispričala je pre nekoliko godina Ana Bekuta, piše Srbijadanas. 

- Sin Igor je baš u to vreme bio u vojsci, a ja sam se strašno plašila. Bojala sam se za sve nas i bilo mi je beskrajno teško. Vešto i ljudski sam potisnula jezivu brigu i strah za sina, koji je bez upaljenih svetala vozio vojna kola od Prištine do Priboja - sećala se Bekuta, pa je dodala:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Bekuta na snimanju Zvezde Granda

 

- A na sceni ništa nije smelo da se primeti i od mog osmeha i mojih pesama smo svi zavisili. Ne bih volela da zvučim kao velika mučenica jer znam da je mnogima bila daleko teže nego nama, ali ipak me boli što pojedinci veruju u pogrešnu verziju te priče, a to je da sam kao folk diva na bilo koji način profitirala na tuđoj nesreći. Istina je da nisam dobila ni kredit, ni stan, ni plac, ni penziono, ni zdravstveno osiguranje. Prosto sam se izborila za opstanak svoje porodice i na to sam veoma ponosna – ispričala je tada Ana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading