DOK OVO GOVORIM, JELENA PREVRĆE OČIMA: Novak otkrio na šta supruga stalno mora da ga podseća

Autor:

Sport

11.07.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole pohvalio Vimbldon iz jednog specijalnog razloga koji ima veze sa Stefanom i Tarom.

DOK OVO GOVORIM, JELENA PREVRĆE OČIMA: Novak otkrio na šta supruga stalno mora da ga podseća

Foto: Abdullah Firas/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Novak Đoković je još jednom stigao do završnice Vimbldona, ali ne baš onako kako je planirao. U polufinalu se našao nakon što mu je četvrtfinalni meč predao Aleks De Minor zbog povrede. Na putu do polufinala, Đoković je pobedio Holgera Runea u tri seta, a zatim je De Minor predao meč. Sada ga očekuje meč sa Lorencom Musetijem.

Međutim, Novak je u intervjuu za Tennis Channel govorio o ulozi roditelja, ističući svoju posvećenost deci i njihovom zdravom životu. Pohvalio je Vimbldon zbog pružanja mogućnosti deci da se igraju i steknu prijatelje, ističući važnost kvalitetnog vremena provedenog sa porodicom. Đoković je takođe izrazio ljubav prema Vimbldonu, ističući zatvorene terene za trening i mogućnost da deca budu uz njega tokom turnira. Pohvalio je atmosferu na turniru, posebno za decu drugih igrača, ističući da je to za njih sjajno iskustvo.

- Ovde je dosta porodica, mnogo dece drugih igrača dolazi i za njih je to sjajno iskustvo. Dobar kamp i zabavno je jer ja mogu da provedem kvalitetno vreme sa njima i svojom ženom, a oni mogu da steknu prijatelje - rekao je Novak.

Objasnio je potom da voli Vimbldon i zato što ima i zatvrene terene, one za trening na Orangiju, kao i termina kad je slobodno da deca mogu da igraju. Novak Đoković je još jednom pokazao svoju posvećenost porodici i deci, ističući važnost zdravog načina života i aktivnosti. S obzirom na njegovu predanost, ne sumnjamo da će i u polufinalu Vimbldona pružiti svoj maksimum.

- Od dva roditelja ja sam onaj zadužen za njihove aktivnosti, sport, zdrav život, želim da oni... Evo Jelena upravo sada prevrće očima dok govorim, jer ih stalno podsećam koliko je važno biti aktivan, baviti se sportom. Da li je to tenis, šta god da je, samo budite napolju i aktivni. Pokušavam da ih vodim sa sobom svakog dana na teren, čak i kad je dan meča, hoću da budu uz mene ovde jer su to retke prilike. U toku godine na samo nekoliko turnira mogu da doživim to što doživim ovde sa njima - objasnio je Đoković.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading