OBRNULE SE ULOGE! Šok u Budvi - sad publika "DEMONIZUJE" Desingericu! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

15.07.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper osetio kako je biti sa "druge strane"!

OBRNULE SE ULOGE! Šok u Budvi - sad publika "DEMONIZUJE" Desingericu! (GALERIJA)

Foto: instagram.com/dragomirdespic_design

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, definitivno ne ostavlja nikoga ravnodušnim svojim eksplozivnim nastupima. Sa svojim nekonvencionalnim pristupom, Desingerica je postao poznat po šivenju publike patikom u glavu i pocepanoj čarapi na palcu, što u njegovoj izvedbi stvara pravu euforiju kod publike.

Nastup u Budvi - haos na bini

Nedavno, Desingerica je nastupao u jednom klubu u Budvi, gde je izveo svoju kontroverznu tačku koja je izazvala pravu pometnju među prisutnom publikom. Legavši na sto, reper je bio okružen svojim fanovima koji su, umesto da uživaju u njegovom nastupu, "nagrnuli" na njega, želeći da ga snime i dodirnu. Ovakav nesvakidašnji prizor definitivno je obeležio ovaj nastup Desingerice.

Neočekivani potezi i reakcije

Tokom izvođenja svoje tačke, Desingerica često "krsti" publiku i poliva ih vodom ili nekim alkoholom, stvarajući svojevrstan ritual koji "demonizuje" njegovu publiku. Međutim, ovog puta, situacija se obrnula, pa je umesto da on poliva publiku, on bio meta polivanja. Ovaj neočekivani preokret definitivno je iznenadio i samog repera.

Republika

Foto: TikTok.com, Instagram.com

Desingerici je nedavno fan lizao stopala

Skandalozni momenti na nastupima

Nedavni incident u kojem je fanu stavio nogu na čelo, a ovaj zatim počeo da mu liže stopalo, samo je jedan u nizu skandaloznih momenata koji prate nastupe Desingerice. Njegova sposobnost da izazove kontroverze i šokira publiku učinila ga je jednim od najintrigantnijih ličnosti na domaćoj muzičkoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading